Een relatiedag mét kinderen: op een schip van NAUPAR kan het!

Bij Ajax organiseren ze regelmatig een relatiedag en dat doen ze op allerlei locaties, met of zonder kinderen. Zo zijn er op wedstrijddagen vaak ontvangsten in de Amsterdam Arena en voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – Utrecht was er zelfs een speciale Kidsdag in de Arena. In de herfstvakantie huurde Ajax voor hun relaties én hun kinderen een schip: onze majestueuze driemaster Abel Tasman. Niet zo gek, want deze grote driemaster leent zich uitstekend voor grote groepen. Met ongeveer tachtig man kwamen ze aan boord, voor wat een onvergetelijke dag zou worden. Ten eerste omdat het gecombineerd werd met een voetbalwedstrijd in Volendam. En voor Ajacieden in hart en nieren, kan er natuurlijk nooit genoeg voetbal gekeken worden. Maar het grote genieten begon op het schip. Eerst een mooie en gezellige vaartocht over het Markermeer en aansluitend naar het stadion voor de wedstrijd.

‘Een schip is altijd een leuke setting’

Bart Gras, die dit event organiseerde, vertelt enthousiast: ’We huren wel vaker een schip. Vorig jaar zijn we heel ver gekomen in de Europa League en bijna bij elke uitwedstrijd organiseert Ajax een ‘uitreis’ voor zakenrelaties en sponsoren. In dat kader hebben we na een wedstrijd tegen FC Schalke in Duitsland ook een schip gehuurd en ook in Lyon hebben we gevaren. De setting op een boot is altijd leuk. Dus als dat ergens kan, dan doet we dat graag.’ Deze tocht werd extra bijzonder, omdat er ook kinderen bij waren. Ook voor hen is zeilen op een grote driemaster een prachtige belevenis en in dit geval was het nóg leuker, want Ajax had gezorgd dat er een heuse e-sporter meevoer, die met de kinderen eindeloos FiFA speelde. Daarnaast was er voor de kinderen een kleurplatenwedstrijd, waarbij ze een nieuw Ajax-shirt mochten ontwerpen. Inspiratie was er genoeg: de Abel Tasman was volledig in Ajax-sfeer gebracht met vlaggen, vaantjes en de KNVB-beker.

Jammer dat de dag voorbij was

En verder zong Monique Smit de sterren van de hemel, was er voor iedereen genoeg te eten en te drinken en was het eigenlijk heel jammer dat de ‘verAjaxte’ Abel Tasman uiteindelijk weer aanlegde in de haven. De relaties waren meer dan tevreden: niet alleen zij hadden een gezellige, sportieve en inspirerende dag gehad, maar ook hun kinderen hadden na de herfstvakantie een mooi verhaal te vertellen op school! Ook interesse in zo’n geslaagde relatiedag mét (of zonder) kinderen? Doe dan geheel vrijblijvend online een aanvraag, wij adviseren u met alle plezier.