Met Leraren Informatieweekend naar Amsterdam

Tromgeroffel.. De bestemming van het Leraren informatieweekend is bekend. Tijdens dit leuke en leerzame weekend varen we vanuit Monnickendam naar het culturele en indrukwekkende Amsterdam. U ontdekt hoe het er tijdens een schoolreis aan boord van een zeilschip aan toegaat en tegelijkertijd beleeft u Amsterdam op zijn best: op het water.

Het Leraren informatieweekend

Wilt u alvast ervaren hoe het is om te zeilen met een groep, voordat uw schoolreis van start gaat? Dan is het Leraren informatieweekend zeker iets voor u. In het weekend van 18 en 19 april 2015 vertrekt u vanuit Monnickendam naar Amsterdam en gedurende deze twee dagen maakt u kennis met het zeilen. Een goede manier om u voor te bereiden op de naderende schoolreis. De activiteit aan wal blijft nog heel even geheim.

Voorgaande jaren

Het Leraren informatieweekend is ieder jaar weer een succes! Bekijk de foto's van de voorgaande jaren om de sfeer alvast te proeven. De afgelopen vijf jaar is er jaarlijks met grote groepen, verdeeld over diverse schepen, gezeild over het IJsselmeer. Ook dit jaar zal het programma weer een leuke en afwisselende invulling krijgen, wat in het toeristische en cultuurrijke Amsterdam ook bijna niet anders kan.

Informatie

Voor slechts €69,00 per persoon vaart u mee met het Leraren informatieweekend. Deze prijs is inclusief het zeilschip, de bemanning, een overnachting aan boord, catering en diverse activiteiten aan wal. Per school of instelling kunnen er maximaal vier personen mee voor dit gereduceerde tarief, dus meld u snel aan! Kijk op onze website voor alle voorwaarden.