De meest bezochte havens voor u op een rij!

Lelystad, 26 januari 2016 – Uit onderzoek van NAUPAR is gebleken, dat tijdens de weekendjes weg met NAUPAR Hoorn, Enkhuizen, Terschelling, Amsterdam en Texel het meest worden bezocht. Tijdens een weekendvaartocht aan boord van onze authentieke zeilschepen krijgen deze interessante havensteden en Waddeneilanden dus meestal de voorkeur. Welke haven wilt graag u bezoeken?

De welverdiende nummer 1: Hoorn

De historische havenstad Hoorn staat met stip op nummer 1. Haar rijke VOC-verleden, vele monumentale panden, prachtige musea en gezellige winkelstraten maken van Hoorn een ideale tussenstop of bijzonder eindpunt.

Een mooie tweede plaats: Enkhuizen

Vlak na Hoorn volgt Enkhuizen: net zo goed een fenomenale stad en misschien wel de meest drukstbezochte haven van het IJsselmeer! Enkhuizen staat bekend om de historische bouwwerken in de binnenstad en om haar vele bezienswaardigheden, zoals het Zuiderzeemuseum.

Op de derde plek: Terschelling

Terschelling is zowel bij vele Nederlanders als bij toeristen zeer geliefd. Zijn prachtige landschap, de uitgestrekte stranden en het unieke wad maken van dit eiland de perfecte plek om eens heerlijk uit te waaien!

Een vierde plaats voor: bruisend Amsterdam

Amsterdam wordt veelvuldig bezocht tijdens de vaartochten van NAUPAR. Varen over het indrukwekkende IJ of dwars door de karakteristieke grachten; bij NAUPAR kan het allemaal. Op zoek naar een uniek uitje? Beleef Amsterdam dan eens vanaf het water!

Last but not least: Texel

Ook de weekendjes weg naar het eiland Texel zijn zeer in trek bij onze klanten. Het water en de groene weilanden zorgen voor een mooie en afwisselende omgeving. Hier is van alles te zien, doen én beleven voor zowel jong als oud!