MEETINGS Award: NAUPAR 'Beste Teamattractie 2016' regio midden!

Stemmen niet meer mogelijk - Een dikke maand geleden is NAUPAR genomineerd voor de MEETINGS Award. En wel in de categorie "Beste Teamattractie van het jaar". Wij zijn trots om u mede te delen dat wij gewonnen hebben in regio midden! Om de hoofdprijs van de nationale ranking mee naar huis te kunnen nemen, hebben we nog wel wat stemmen nodig. Hier staan we momenteel namelijk op de vierde plek.

NAUPAR wint in regio midden

De prijs voor "Beste Teamattractie 2016" regio midden mogen wij op 23 januari 2017, tijdens het MEETINGS Business Event, in ontvangst nemen. Uiteraard hopen we die dag ook de hoofdprijs mee naar huis te nemen. De organisatie van de MEETINGS Award heeft onlangs niet alleen de regionale winnaars bekend gemaakt, maar ook gekeken naar de tussenstand van de nationale ranking. Hier staan we op de vierde plaats.

Uw stem is nodig

Om van de vierde naar de eerste plaats te komen, heeft NAUPAR uw stem hard nodig. En een stem doorgeven kan nog tot het einde van dit jaar! Vraagt u zich af: "waarom NAUPAR?" Nou, met ons grote aanbod van schepen, boten, vaargebieden en havens én onze service, klantgerichtheid en catering, maken wij het bedrijven en organisaties mogelijk om op veel verschillende manieren en op diverse locaties een uniek teamevenement te organiseren.

Help NAUPAR naar de eerste plek en breng uw stem uit!