Drie extra schepen van NAUPAR naar SAIL Amsterdam 2010

Sail-amsterdam-2015-700X300

Helaas is dit evenement afgelopen.NAUPAR is trots drie extra schepen aan de officieel deelnemende schepen aan SAIL Amsterdam 2010 te mogen toevoegen. Hiermee komt het totaal aantal officieel deelnemende schepen van NAUPAR op 27. Het vijfjaarlijkse evenement SAIL Amsterdam, dat in 2005 meer dan een miljoen bezoekers trok, vindt dit jaar van 19 tot en met 23 augustus plaats.

Extra tochten beschikbaar

NAUPAR organiseert tijdens SAIL Amsterdam 2010, luxe all inclusive vaartochten, voor zakelijke klanten en hun relaties. NAUPAR is de rederij met het grootst aantal officieel deelnemende schepen aan SAIL Amsterdam 2010. Door het toevoegen van de drie nieuwe schepen, zijn er vanzelfsprekend extra tochten beschikbaar. Hiermee hebben klanten kans om toch nog te varen op die dagdelen die eigenlijk al uitverkocht waren.

Exclusieve toegang tot de IJhaven

SAIL Amsterdam is altijd een groot succes met vele honderden boten en schepen op het water en dagelijks vele duizenden bezoekers op de kades van de IJhaven. Alleen de schepen die officieel deelnemen aan SAIL Amsterdam 2010 hebben toegang tot de IJhaven, waar alle Tall Ships afgemeerd liggen. Het aantal schepen van NAUPAR dat officieel deelneemt aan SAIL Amsterdam 2010, komt door de toevoeging van de extra schepen op 27 uit. Tijdens een vaartocht door de IJhaven varen de schepen langs de Tall Ships en hebben zij een eerste rangs plek tijdens de vuurwerkshows.

SAIL Amsterdam 2010

Elke vijf jaar vindt de Tall Ships Race plaats, waarbij vele grote zeilschepen van over de hele wereld een wedstrijd zeilen. Dit jaar is Amsterdam de finish van één van de etappes van deze race. Het binnenlopen en verblijf van de Tall Ships is een waar spektakel en een unieke toevoeging aan SAIL Amsterdam 2010. De indrukwekkende internationale Tall Ships en hun bemanning trekken elke editie van dit nautische evenement veel bekijks.

NAUPAR| nautische partners

NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen 'de Zeilvaart', Hanzestad compagnie en Zeilvloot Lemmer-Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van grote en kleine evenementen voor de zakelijke markt. NAUPAR ontvangt tijdens SAIL Amsterdam dagelijks duizenden gasten op haar 27 officieel deelnemende schepen.

Deelnemende schepen

De schepen uit de vloot van NAUPAR die deelnemen aan SAIL Amsterdam 2010 zijn: Stedemaeght, Abel Tasman, Willem Barentsz, Soeverein, Nieuwe Liefde, Wapen fan Fryslân, Mare fan Fryslân, Carpe Diem, Selene, Summertime, Brandaris, Nil Desperandum, Amazone, Avondrood, Tsjerk Hiddes, Zuiderzon, Zuiderzee, Admiraal van Kinsbergen, LE 196, Toekomst, LE 7, Frisius van Adel, Antoinette, Dageraad en Vrijheid.