Huur een schip als groepsaccommodatie tijdens evenement

groepsaccommodatie evenement

Tijdens grote evenementen zoals Into The Great Wide Open, Oerol of de Hanzedagen zijn slaapplaatsen in de omgeving vaak al ver van tevoren volgeboekt. Bedrijven, gemeentes of organisatoren van festivals hebben soms moeite om voor hun medewerkers een accommodatie vinden - in de buurt én met genoeg ruimte – die nog wel vrij is. Maar daar biedt NAUPAR een mooie oplossing voor: slapen op een schip!

Unieke slaapaccommodtie tijdens evenement

Bij gebrek aan een accommodaties tijdens een evenement is een schip het perfecte hotel. Het is comfortabel, voordelig en meestal kan het schip dicht in de buurt van het evenement liggen. U hoeft alleen maar te kiezen hoe luxe u het wilt hebben: NAUPAR heeft schepen met boxsprings en met stapelbedden, met eigen badkamers en met gedeelde sanitaire voorzieningen. Zelf koken mag, catering kan ook geregeld worden. Reken maar dat iedereen na het festival lekker kan slapen op de zachte deining van de golven.

Flexibel en zo nodig gelijk geschikt als privé-watertaxi voor alle gasten

Voor de organisatoren van een evenement of bedrijfsfeest is een schip dus een perfecte, flexibele oplossing. Zeker als het gaat om een evenement of feestje op de eilanden: dan is de overtocht ook gelijk geregeld. En bovendien is het handig om iedereen op dezelfde locatie te hebben, zonder andere gasten.

Zien we elkaar binnenkort bij uw evenement?

Wilt u gebruik maken van een schip als slaapaccommodatie tijdens een evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen u graag over de vele mogelijkheden op onze schepen.