NAUPAR was ook aanwezig bij Into The Great Wide Open op Vlieland

Lelystad, 5 september 2017 - Tijdens een evenement als Into The Great Wide Open, Oerol of de Hanzedagen zijn slaapplaatsen in de omgeving vaak al ver van tevoren volgeboekt. Bedrijven, gemeentes of organisatoren van festivals hebben soms moeite om voor hun medewerkers een accommodatie vinden - in de buurt én met genoeg ruimte – die nog wel vrij is. Maar daar biedt NAUPAR een mooie oplossing voor: slapen op een schip!

De organisatoren van Into The Great Wide Open zagen het gebrek aan accommodaties op Vlieland ook aankomen, en kozen ervoor om voor de medewerkers van het festival een schip af te huren. Perfect! Alle vrijwilligers bij elkaar, dicht bij het evenement en reken maar dat ze na een dag hard werken lekker slapen op de zachte deining van de golven.

 

Hotel op afroep

De schippers van NAUPAR zijn ondertussen doorgewinterde festivalgangers: van 31 augustus tot 3 september bood één van hen zijn schip dus aan als hotel voor de medewerkers van Into The Great Wide Open op Vlieland. Maar ook bij het Oerol-festival op Terschelling en bij de Hanzedagen in Kampen waren de schippers van NAUPAR met hun schepen van de partij.

Eigenlijk heel logisch: een schip is een perfect hotel. Het is comfortabel, voordelig en meestal kan het schip dicht in de buurt van het evenement liggen. U hoeft alleen maar te kiezen hoe luxe u het wilt hebben: NAUPAR heeft schepen met boxsprings en met stapelbedden, met eigen badkamers en met gedeelde sanitaire voorzieningen. Zelf koken mag, catering kan ook geregeld worden.

 

Flexibel en zo nodig gelijk geschikt als privé-watertaxi voor alle gasten

Voor de organisatoren van een evenement of bedrijfsfeest is een schip dus een perfecte, flexibele oplossing. Zeker als het gaat om een evenement of feestje op de eilanden: dan is de overtocht ook gelijk geregeld. En bovendien is het handig om iedereen op dezelfde locatie te hebben, zonder andere gasten.

Zien we elkaar binnenkort ook bij uw evenement? Vraag dan direct een offerte aan!