NAUPAR biedt nieuwe service via WhatsApp

Lelystad, 4 september 2014 - NAUPAR biedt vanaf heden de mogelijkheid om contact op te nemen via WhatsApp. In Nederland wordt dit populaire medium veel gebruikt als communicatiemiddel. Op deze manier probeert NAUPAR de klanten nog beter te bedienen door een extra contactmogelijkheid te bieden.

Whatsapp is hot

WhatsApp is hot en wordt, zeker in Nederland, veel gebruikt als communicatiemiddel. Het is dan ook logisch dat er steeds meer bedrijven op inspringen. WhatsApp Messenger is een cross-platform mobiele berichten-app waarmee berichten uitgewisseld kunnen worden zonder dat er betaald hoeft te worden voor sms-berichten. WhatsApp Messenger is beschikbaar voor iPhone, BlackBerry, Windows Phone, Android en Nokia. Aangezien WhatsApp Messenger gebruikmaakt van hetzelfde internetabonnement dat gebruikt wordt voor e-mailen en surfen op internet, hoeft er niets extra betaald te worden voor het versturen en ontvangen van de berichten.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de WhatsApp service van NAUPAR dient eerst WhatsApp Messenger geïnstalleerd te worden op uw telefoon. Vervolgens voegt u handmatig het telefoonnummer van NAUPAR toe in de contactgegevens. Zodra de contactgegevens van NAUPAR zijn toegevoegd aan uw WhatsApp, kunt u een gesprek starten. U zult tijdens kantooruren direct antwoord terug krijgen van één van onze medewerkers.