NAUPAR gaat over op derdengeldenrekening

Lelystad, 13 februari 2017 - NAUPAR maakt sinds januari 2017 gebruik van een derdengeldenrekening. Hiermee wil het nautische bedrijf de gelden van de aangesloten schippers en de gasten veilig stellen. "De zogenaamde tussenrekening draagt bij aan meer service en transparantie, iets waar NAUPAR voor staat", aldus directeur Pouwel Slurink.

Derdengeldenrekening

Een derdengeldenrekening wordt ook veel gebruikt door advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders. "Met behulp van een derdengeldenrekening scheidt NAUPAR gelden die toebehoren aan gasten en schippers van eigen zakelijke tegoeden", legt hij uit.

Over NAUPAR

NAUPAR is een samenwerking van zeilrederijen "de Zeilvaart", Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 40 jaar ervaring in groepsvakantie, toerisme en het organiseren van events voor de zakelijke markt. NAUPAR is specialist in schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes en relatiemarketing, nautisch evenementen, feesten en partijen. "Wij bieden voor elke gelegenheid een passend schip."