Zoover Awards: NAUPAR genomineerd in categorie 'vakantiehuisaanbieder'

Lelystad, 28 februari 2017 – Hoera! NAUPAR is genomineerd voor de Zoover Awards 2017. En wel in de categorie "vakantiehuisaanbieder". Breng voor 31 maart je stem uit en maak kans op een fijne vakantie voor twee personen of een Vakantiepakket van fonQ.nl! Op 6 april worden de winnaars bekendgemaakt.

De Zoover Awards draaien om de consument

De Zoover Awards keren ieder jaar weer terug. Deze publieksprijzen geven erkenning aan de "best gewaardeerde reisorganisaties van Nederland". Het unieke aan deze Awards is dat de consument bepaalt; alleen zij krijgen de kans om te stemmen, er komt verder geen jury meer aan te pas.

Verschillende categorieën

Van hotelaanbieders en reisbureaus, tot zonvakantie- en wintersport aanbieders; ieder jaar kunnen bedrijven voor diverse categorieën binnen de Zoover Awards genomineerd worden. Dit jaar is NAUPAR samen met vijftien andere organisaties in de categorie "vakantiehuisaanbieder" genomineerd. Per categorie worden er twee Awards verdeeld; de "Zoover Awards L" en de "Zoover Awards XL". Stemmen kan nu al!

Breng NAUPAR naar de top!

Een nominatie is fijn, maar winnen is nóg fijner! Heeft u via NAUPAR een onvergetelijke tocht gevaren? Laat het ons dan weten via een stem!