NAUPAR met grootst aantal deelnemende schepen naar Sail Amsterdam 2010

Sail-amsterdam-2015-700X300

Helaas is dit evenement afgelopen. Dit jaar vindt SAIL Amsterdam weer plaats. Een bijzonder evenement waar elke editie duizenden mensen op afkomen. NAUPAR neemt al sinds het begin van SAIL Amsterdam deel aan dit bijzondere evenement en dit jaar zijn zij zelfs de rederij met het grootst aantal officieel deelnemende schepen.

NAUPAR voor 8e keer naar SAIL Amsterdam

Sinds het begin van SAIL Amsterdam kunnen bedrijven aan boord van de unieke zeilschepen van NAUPAR de bijzondere activiteiten op en rond het water van dichtbij meemaken. Ook dit jaar zal NAUPAR weer op 25 schepen gasten ontvangen voor een exclusieve middag of avond met luxe catering. Aan boord gasten ontvangen, om hen te trakteren op een bijzondere vaartocht in zo'n unieke setting, maakt SAIL Amsterdam 2010 hét relatie evenement van 2010!

De crisis voorbij

Pouwel Slurink, algemeen directeur NAUPAR: "Juist na een minder stabiele tijd zoals die van afgelopen jaren, lijkt het nu hét moment om te investeren in relaties. Dat meerdere bedrijven zich dat lijken te beseffen, is op de afdeling Events van NAUPAR goed te merken. Waar de boekingen langzamer op gang kwamen dan eerdere jaren, loopt het nu als een trein. Veel tochten beginnen inmiddels volgeboekt te raken; de vaartochten tijdens de SAIL In zijn inmiddels helemaal uitverkocht!”

SAIL Amsterdam

Eens in de vijf jaar vind het grootste maritieme evenement van Europa plaats, SAIL Amsterdam. Het evenement is tevens de finish van één van de etappes van de Tall Ship's Race. Aan de Tall Ship's Race doen de grootste en meest imposante Tall Ships van over de hele wereld mee, waarop jonge matrozen kennismaken met het leven aan boord van een zeilschip. Duizenden bezoekers zijn dagelijks op de kade te vinden om dit spektakel te bewonderen. Op het water zijn vele schepen in alle soorten en maten om zelf deel te nemen aan SAIL Amsterdam.

Exclusief spektakel in IJhaven

Tijdens SAIL Amsterdam liggen de Tall Ships vijf dagen afgemeerd in de IJhaven in Amsterdam. Om in de IJhaven te mogen varen en de Tall Ships te kunnen bewonderen moeten de schepen officieel deelnemer zijn aan SAIL Amsterdam 2010. De schepen van NAUPAR zijn officieel deelnemer en zullen dus niks van het spektakel in de IJhaven hoeven te missen.