NAUPAR voor 9e keer naar SAIL Amsterdam

Volgend jaar vindt SAIL Amsterdam weer plaats van 19 tot en met 23 augustus 2014. Een bijzonder evenement waar elke keer duizenden mensen op afkomen. NAUPAR neemt al vanaf de eerste editie van SAIL Amsterdam deel aan dit bijzondere evenement met het grootst aantal officieel deelnemende schepen.

NAUPAR voor 9e keer naar SAIL Amsterdam

Sinds het begin van SAIL Amsterdam kunnen bedrijven aan boord van de unieke zeilschepen van NAUPAR de bijzondere activiteiten op en rond het water van dichtbij meemaken. Ook dit jaar zal NAUPAR weer op vele schepen gasten ontvangen voor een exclusieve middag of avond met luxe catering. Met uw gasten aan boord gaan om hen te trakteren op een bijzondere vaartocht in zo'n unieke setting, maakt SAIL Amsterdam 2015 hét relatie-evenement van 2015!

De crisis voorbij

Pouwel Slurink, directeur NAUPAR: "Juist na een minder stabiele economische tijd zoals die van afgelopen jaren, lijkt het nu hét moment om te investeren in relaties. Dat meerdere bedrijven dat lijken te beseffen, is op de afdeling Events van NAUPAR goed te merken. Waar de boekingen langzamer op gang kwamen dan eerdere jaren, loopt het nu als een trein. Veel tochten beginnen inmiddels bijna volgeboekt te raken.”

SAIL Amsterdam

Eens in de vijf jaar vindt het grootste maritieme evenement van Europa plaats, SAIL Amsterdam. Het evenement is tevens de finish van één van de etappes van de Tall Ship's Race. Aan deze race doen de grootste en meest imposante Tall Ships van over de hele wereld mee, waarop jonge matrozen kennismaken met het leven aan boord van een zeilschip. Honderdduizenden belangstellenden zijn dagelijks op de kade te vinden om dit spektakel te bekijken. Ook zijn er vele schepen in alle soorten en maten, waaronder de officieel deelnemende schepen van NAUPAR, waarop men het evenement vanaf het water kan meemaken.

Exclusief spektakel in IJhaven

Tijdens SAIL Amsterdam liggen de Tall Ships vijf dagen afgemeerd in de IJhaven in Amsterdam. Andere schepen mogen alleen in de IJhaven varen als ze officieel deelnemer zijn aan SAIL Amsterdam 2015, zoals de schepen van NAUPAR. Aan boord kunt u de Tall Ships van dichtbij bewonderen en hoeft u dus niks van het spektakel in de IJhaven te missen.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.naupar.nl/sail-amsterdam-2015