NAUPAR zoekt enthousiaste stagiair(e) Marketing!

stage-naupar-700X300

NAUPAR is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze stagiair(e) Marketing die op onze afdeling Marketing aan de slag kan gaan. Volg jij een mbo- of hbo-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie en/of Vrijetijdskunde? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde mbo- of hbo-student(e) met goede communicatieve vaardigheden én een commerciële en klantgerichte instelling. Ook is het belangrijk dat je graag je handen uit de mouwen steekt en dat je al enige kennis hebt van sociale media, YouTube, Google Places en SEO/SEA.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Marketing ga jij je bezig houden met SEO en SEA, diverse marktonderzoeken en de invulling/opzet van onze website. Daarnaast hou jij je, als volwaardig medewerker op de afdeling Marketing, ook bezig met:

  • Het schrijven, opmaken en plaatsen van advertenties en brochures in zowel gedrukte media als op het World Wide Web.
  • Verschillende marketingactiviteiten: denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een socialmedia-actie, het ontwerpen van vlaggen voor de zeilschepen of het promoten van een nieuw arrangement.
  • Online én offline mailingen schrijven, opmaken en versturen.
  • De invulling en opzet van de website.
  • De productontwikkeling.
  • Diverse marktonderzoeken.
  • SEO en SEA.

NAUPAR als stagebedrijf

NAUPAR is ECABO erkend. Dat wil zeggen dat wij ruime ervaring hebben met het begeleiden van stagiair(e)s. Zowel op mbo- als op hbo-niveau. Bij ons ervaar je hoe het is om te werken binnen een dynamische organisatie, waarin jij net zo belangrijk bent als de vaste collega"s. En dat alles op een prachtige locatie midden in de haven van Lelystad!

De meningen van jouw voorgangers

Benieuwd hoe onze vorige stagiair(e)s hun stageperiode bij NAUPAR hebben ervaren? Je leest het hieronder.

"Ik heb een zeer prettige stage gehad, met uitstekende begeleiding. Erg nuttig en leerzaam!” – Marthijn [april – juni 2015]

"Bij NAUPAR heb ik enorm veel geleerd. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Bedankt voor alle kennis!” – Dominique [november 2014 – juni 2015]

"Werken bij NAUPAR heeft mij veel gebracht; niet alleen een fijne stageperiode, maar ook inzicht in wat ik nou écht leuk vind!” – Nina [september 2014 – juni 2015]