NAUPAR zorgt voor betere beleving met Youtube

Bedrijfsuitje

NAUPAR is al sinds de oprichting actief op Youtube. Eerst met één kanaal voor zowel de Duitse als de Nederlandse gasten en tegenwoordig met twee afzonderlijke kanalen. NAUPAR heeft hiervoor gekozen om haar klanten een optimale beleving te bieden. Abonneert u zich op ons Youtubekanaal? Dan blijft u op de hoogte van al onze video's en kunt u reacties plaatsen.

Abonneren

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe filmpjes van NAUPAR? Abonneer u dan op ons kanaal. Wanneer u zich abonneert kunt u ook direct kenbaar maken wat u van onze video"s vindt, dat doet u met een duimpje omhoog of duimpje omlaag. Ook reacties plaatsen is mogelijk! Wij zijn erg benieuwd naar uw mening.

Video zorgt voor betere beleving

NAUPAR vindt het belangrijk om haar gasten te inspireren, zowel vóór de vaartocht als na afloop. Dit doen we onder andere aan de hand van korte, krachtige video"s op Youtube. Een video zorgt tenslotte voor een compleet andere beleving! Niet alleen onze zeilschepen zetten we via Youtube in het zonnetje, ook van onze jongerenreizen, bedrijfsuitjes en vrienden- en familieweekenden zijn talloze video"s gemaakt. Een video delen met vrienden, familie of collega"s? Ook dát is via Youtube in no time gepiept.

Heeft u ook een leuke video gemaakt van een vaartocht aan boord van één van onze schepen? Deel deze met ons en wellicht ziet u uw filmpje binnenkort op ons Youtubekanaal terug!