Heerlijk kokkerellen aan boord van de Brandaris

Lelystad, 28 april 2017 – Koken aan boord van de Brandaris was nog nooit zo leuk! Het schip heeft er namelijk praktische en moderne apparatuur bijgekregen. Denk bijvoorbeeld aan een gloednieuwe vries- en koelkast. En een elektrische oven! Zo heeft u die maaltijd in een mum van tijd bereid.

Stijlvolle schoener nóg stijlvoller

De charmante Brandaris heeft altijd al een prachtige uitstraling gehad. Het schip is voorzien van diverse handige functionaliteiten, zo ook in de kombuis. En hier is onlangs nog het een en ander aan toegevoegd. Hoewel het schip al langere tijd een koelkast en (kleine) vriezer aan boord had, maken de nieuwe varianten een wereld van verschil. De vrieskast beschikt over vier vriesladen en heeft een netto inhoud van 103 liter. De koelkast heeft een inhoud van maar liefst 136 liter. Ook is de oven geüpgraded.

Onbezorgd zeilen aan boord van de Brandaris

Dankzij de upgrade van de scheepskeuken is een zeiltocht aan boord van de Brandaris nu absoluut onbezorgd te noemen. Geniet met uw familie, vrienden of collega"s van de prachtige vergezichten, de golven en het heerlijke zonnetje. Wanneer de magen beginnen te knorren, is ook die kooksessie niets om uw hoofd over te breken. Alle verse ingrediënten liggen in de nieuwe vries- en koelkast. Koken was nog nooit zo leuk!

De nieuwe kombuis van de Brandaris met eigen ogen aanschouwen? Boek uw vaartocht!