NAUPAR.nl in een nieuw jasje!

Een paar dagen weg in eigen land met een zeilschip is voor veel Nederlanders een onbekend gegeven. Wat zijn de mogelijkheden en de bestemmingen? Zeilrederij NAUPAR| nautische partners laat iedereen graag een hele wereld van spannende, leuke, ontspannen en leerzame zeiltochten en bestemmingen ontdekken, aan boord van haar 100 traditionele zeilschepen die afvaren uit wel 16 verschillende havens. Met een nieuwe website, wilt NAUPAR het publiek laten kennismaken met de mogelijkheden aan boord van een zeilschip. Vanaf 2 oktober jongstleden is deze nieuwe website online.

De schepen ingeruild voor het totaalpakket

NAUPAR steekt haar website in een nieuw jasje, waardoor de website nog gebruiksvriendelijker wordt. Op de website vinden bezoekers een ruim aanbod van programma"s en mogelijkheden. Hiermee richt NAUPAR zich niet alleen op de verhuur van zeilschepen, maar op het totaalpakket. "Met een schat aan mogelijkheden, programmavoorstellen en ideeën willen we een totaalpakket aanbieden. Niet alleen het schip, maar de hele beleving staat centraal, vertelt Pouwel Slurink, algemeen directeur van NAUPAR| nautische partners.”

Betere zoekfunctie

"Waar we al een tijd tegenaan liepen was de zoekfunctie op de oude site. Met de oude zoekfunctie was het niet makkelijk om snel en overzichtelijk de arrangementen of schepen te vinden die aansloten op de wensen van de bezoekers van de website. Het was een uitdaging om een systeem te ontwikkelen dat de vele keuzes in ons aanbod filtert. We zijn dan ook trots op het nieuwe systeem waarbij het zoeken een stuk makkelijker gaat”, aldus Pouwel Slurink. "De behoeften en wensen van de klant zijn immers het belangrijkste." Binnen drie clicks kan nu het arrangement of het schip gevonden worden, dat het beste op de wensen van de klant aansluit. Pouwel Slurink: 'Een website is nooit af, dus we zullen de website altijd blijven ontwikkelen, waarbij gebruiksvriendelijkheid op de eerste plaats komt.'

Nieuw jasje

Het was tijd voor een nieuw uiterlijk voor www.naupar.nl. Een frisse look maakt de website helemaal af. Een leuk extraatje van de nieuwe website is dat klanten zelf een beetje invloed kunnen uitoefenen op de website. Ze kunnen hun leukste zeilfoto"s en filmpjes op en de leukste inzendingen worden geplaatst op de www.naupar.nl.