Oerol: hét festival voor jong en oud!

Oerol-overnachting-700X300

Op 10 juni 2016 start het Oerol festival. Toneelgroepen, muzikanten en kunstenaars geven gedurende dit 10-daagse festival indrukwekkende voorstellingen en optredens op Terschelling. Wilt u uw uitje naar dit unieke festival compleet maken? Huur dan een van de authentieke zeilschepen van NAUPAR; uw vervoer en groepsaccommodatie in één!

Terschellinger Oerol festival

Al sinds juni 1981 heeft het Terschellinger Oerol festival bijna ieder jaar plaats gevonden. Tijdens dit festival zijn er verschillende voorstellingen te zien, verspreid over vrijwel heel het Waddeneiland Terschelling. Dans, muziek, (straat)theater en beeldende kunst; er is voor iedereen iets dat hij of zij leuk vindt.

Een unieke groepsaccommodatie

Het geliefde Oerol festival trekt jaarlijks zo"n 50.000 bezoekers. Niet gek dus dat de slaapaccommodaties op Terschelling vaak al snel vol zitten. Voor alle bedrijfsmedewerkers, families, vriendengroepen en andere grote gezelschappen die nog een slaapplek zoeken, biedt NAUPAR uitkomst: diverse zeilschepen van NAUPAR zijn tijdens het festival beschikbaar als unieke groepsaccommodatie.

Met uw eigen schip naar Oerol

Om er écht een onvergetelijke ervaring van te maken, kunt u ervoor kiezen om aan boord van het door u gehuurde zeilschip naar het Oerol festival te zeilen. U boekt dus uw slaapaccommodatie en vervoer in één! Erg leuk én praktisch: zo hoeven u en uw gezelschap geen veerboottickets meer te betalen.