Ontdek de schepen van NAUPAR op Zoover!

Lelystad, 16 mei 2017 – Wist u dat u alle zeilschepen van NAUPAR gewoon via het internet op Zoover kunt vinden? Via deze onafhankelijke beoordelingspartij komt u er snel achter wat anderen van ons en onze schepen vinden. Ideaal wanneer u erover nadenkt om bijvoorbeeld de statige Stedemaeght te huren voor een dag, of de Avondrood voor een vakantie aan boord. Check de recensies en hak de knoop door!

Over Zoover

Zoals gezegd is Zoover een onafhankelijke beoordelingspartij. Op deze website worden alle beoordelingen getoond die reizigers insturen. Ook de eventuele negatieve recensies dus. Zo heeft u een goed beeld van het schip dat u wilt boeken. Naast de zeilschepen van NAUPAR, vindt u op Zoover ook beoordelingen van o.a. hotels, appartementen, campings en vakantiehuizen.

Regelmatig in de prijzen

Leuk om te weten: de schepen van NAUPAR zijn bij Zoover regelmatig in de prijzen gevallen. Zo kregen maar liefst 11 van onze schepen tijdens de Zoover Awards 2015 mooie prijzen. En ook het boekingskantoor van NAUPAR blijft niet onopgemerkt; wij zijn onlangs nog genomineerd in de categorie "vakantiehuisaanbieder" tijdens de Zoover Awards 2017! Ook vandaag de dag scoren onze schepen nog erg goed; kijk bijvoorbeeld naar de 9,6 van de Ambiance, de 9,2 van de Vrijheid en de 8,9 van de Abel Tasman!

Beoordeel ook ons kantoor!

Wilt u ook uw mening kwijt over de medewerkers en over het kantoor van NAUPAR? Dat kan! Om dit mogelijk te maken werken wij sinds 2014 samen met een andere onafhankelijke partij KiyOh. En ook KiyOh toont zowel de positieve als de negatieve reacties. Wij zijn enorm trots op ons gemiddelde van8,9!

Heeft u op een van onze schepen gevaren? Laat je beoordeling achter op Zoover!