Heerlijk ontspannen tijdens de Lunch Time Cruise van NAUPAR

Blog-Lunch_Time_klein

Lelystad, 19 september 2016 – Geniet samen met uw gezelschap van de unieke, tweeënhalf uur durende Lunch Time Cruise van NAUPAR. Aan boord van de Ivan Frank neemt u de prachtige Amsterdamse omgeving rustig in u op en geniet u ondertussen van een lekkere lunch. Om van te "watertanden"!

De Lunch Time Cruise

De ontspannen Lunch Time Cruise is de perfecte gelegenheid voor een heerlijk dagje uit met vrienden en/of familie. Maar ook voor een dagje teambuilding met uw collega"s of sportteam is deze vaartocht uitstekend geschikt.

Amsterdam vanaf het water

Tijdens de Lunch Time Cruise vaart u dwars door de authentieke grachten waar Amsterdam zo bekend om staat. Links en rechts van u ziet u de vele charmante aangemeerde woonboten. Kijkt u naar boven, dan ziet u de karakteristieke, wereldwijd bekende grachtenpanden. Maar ook de straten langs de grachten zijn vanaf de boot goed te zien; zakenmannen in pak op de fiets, wandelende moeders met hun kinderen en verder iedereen zich naar zijn/haar bestemming haast.

Optimaal ontspannen

Haast? Dat geldt gelukkig niet voor uw gezelschap en u! Terwijl u aan boord gezellig aan het bijpraten bent, geniet u ondertussen van een heerlijke lunch in combinatie met de bij de tocht inbegrepen wijn, bier of frisdranken. Kortom: de Lunch Time Cruise is de ideale mogelijkheid om de magie van Amsterdam op een andere manier te beleven.

Benieuwd naar de Lunch Time Cruise? Boek 'm direct online of neem contact op met een van onze medewerkers.