Gratis meevaren tijdens de opstapdagen in Batavia!

In Batavia in Lelystad valt een hoop te beleven voor het hele gezin. Door een bezoek aan een museum te combineren met een dagje shoppen zal niemand zich vervelen! Maar echt ontspannen doe je in Batavia tijdens de Opstapdagen van NAUPAR! Waai deze zomer eens even helemaal uit en vaar gratis mee op een traditioneel zeilschip van NAUPAR.

Meevaren tijdens Hiswa Gebruikte Boten Beurs!

Aankomend weekend vindt de Hiswa Gebruikte Boten Beurs in de Bataviahaven plaats. Bezoekers van de beurs kunnen zondag 17 april gratis meevaren aan boord van één van de vele imposante zeilschepen van NAUPAR. Zondag 17 april is iedereen vanaf 13.00 uur van harte welkom aan boord van de Abel Tasman. Het schip vertrekt om 13.30 vanuit de Bataviahaven voor een vaartocht over het Markermeer en om 16.00 uur is het schip weer terug in de haven. Een bezoek aan de Hiswa Gebruikte Boten Beurs kost €2,- per persoon.

Voor ieder wat wils in Batavia.

Winkel in Batavia Stad Fashion Outlet of neem een duik in het verleden in het scheepsarcheologisch depot van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Ontdek het Zuiderzeeverleden in Nieuw Land of waan je in 18e eeuw op het VOC schip de Batavia op de Bataviawerf. De Opstapdagen van NAUPAR zijn leuk voor iedereen, maar natuurlijk ook ideaal voor vaders of opa"s en oma"s die met de kinderen lekker ontspannen op het water willen uitwaaien, terwijl moeder zich prima vermaakt in Batavia Stad Fashion Outlet.

Vaker opstappen?

Deze zomer organiseert NAUPAR ook op 21 mei een opstapdag in de Bataviahaven in Lelystad. Iedereen kan dan het zeilen aan boord van een traditioneel zeilschip zelf ervaren. Meevaren tijdens de Opstapdagen is gratis, maar let op: vol = vol.