Nu ook SAIL Out Thank You Parade 2015 bij NAUPAR

Sail-amsterdam-2015-700X300

Zoals aan alles, komt er straks ook aan SAIL Amsterdam 2015 een einde. Op zondag 23 augustus wordt er met een passende wijze afscheid genomen van de deelnemende schepen. NAUPAR biedt u de SAIL Out Thank You Parade aan, waarbij u aan boord van een prachtig zeilschip de vertrekkende Tall Ships, historische vaartuigen en de vloot van kleine schepen en bootjes, kunt uitzwaaien.

Een spectaculair afscheid

Op zondag 23 augustus verlaten de deelnemende schepen Amsterdam, toeschouwers kunnen de schepen die dag uitzwaaien vanaf de kade. Met de SAIL Out Thank You Parade maakt NAUPAR het nu ook mogelijk om aan boord te stappen van een zeilschip en op die manier de uittocht van dichtbij mee te maken. "De SAIL Out Thank You Parade maakt de afsluiting van dit feestelijke en spectaculaire evenement nu ook toegankelijk voor kleinere gezelschappen,” vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR. "Dankzij ons individuele arrangement is het niet langer noodzakelijk om een volledig schip af te huren, men kan de SAIL Out Thank You Parade nu ook met vrienden of familie meemaken.”

Een arrangement voor bedrijven

Het SAIL Out Thank You Parade arrangement van NAUPAR is zeer geschikt voor de zakelijke markt. Bedrijven kunnen bij NAUPAR hun zakelijke relaties uitnodigen aan boord van enkele van de meest indrukwekkende zeilschepen die onder de Nederlandse vlag varen. "Tijdens het arrangement is men niet alleen toeschouwer, maar maakt men tevens deel uit van het spektakel,” legt Slurink uit. "Een tocht met een van onze schepen biedt naast een prachtig uitzicht op wegvarende windjammers en Tall Ships, ook een ambiance van ongedwongen luxe.”