NAUPAR zoekt stagiaires: directiesecretariaat en administratie

stage-naupar-700X300

Studeer jij aan het mbo en ben je nog op zoek naar een leuke meeloopstage vanaf februari? Solliciteer dan op de functie Management Assistent of Medewerker Financiële Administratie.

Stageplaats Management Assistent

Voor de stageplaats Management Assistent zoeken we iemand die een mbo4-opleiding volgt en van aanpakken houdt. Jouw takenpakket is namelijk eindeloos: van het ontvangen van bezoekers en het afhandelen van telefonie tot het notuleren van overleggen en het uitwerken van documenten. Als management assistent bij NAUPAR krijg je een uitgebreid takenpakket in HRM en facilitaire en administratieve zaken. Ben jij nauwkeurig, handig met computers en heb je, naast Nederlands, ook kennis van de Duitse en Engelse taal? Stuur dan vandaag nog jouw cv op!

Stageplaats Medewerker Financiële Administratie

Als Medewerker Financiële Administratie bij NAUPAR controleer je facturen en bewaak je betalingen. Maar ook standaard taken zoals archiveren en het aanleveren van opgevraagde informatie vallen op jouw bordje. Uiteraard doe je dit alles niet alleen; je staat onder begeleiding van onze Administratief Medewerkster. Als jij gestructureerd te werk gaat, handig met computers bent en al enige ervaring met boekhoud- en/of CRM-programma"s hebt, dan is dit ongetwijfeld jouw stageplaats.

Stage lopen bij NAUPAR

Naast het feit dat het kantoor van NAUPAR zich op een unieke locatie in Lelystad bevindt (de Bataviahaven, met uitzicht op het Markermeer), is NAUPAR ook ECABO erkend; wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires op zowel mbo- als hbo-niveau. Daarnaast ben jij als stagiaire bij ons net zo belangrijk als de vaste medewerkers. Je ervaart hier echt hoe het is om deel uit te maken van een dynamische organisatie.