NAUPAR is genomineerd voor de MEETINGS Award Beste Teamattractie

Dit evenement is afgelopen. NAUPAR is onlangs genomineerd voor de MEETINGS Award, in de categorie Beste Teamattracties van het jaar. Deze attracties werden voorgedragen door de redactie van vaktijdschrift MEETINGS. Bij voldoende stemmen mag NAUPAR op 23 januari tijdens het Meetings Business Event van dagvoorzitter Hans Kazàn de hoofdprijs in ontvangst nemen. Stemmen kan nog tot het einde van dit jaar.

Waarom deze nominatie?

Er zijn diverse categorieën waarin een organisatie kan worden genomineerd. NAUPAR is een van de kanshebbers op een prijs in de categorie "Beste Teamattractie van het jaar". "In deze categorie zijn zeer veel goede kandidaten. Met het grote aanbod van traditionele zeilschepen, salonboten en sloepen biedt NAUPAR diverse locaties waar een teamevenement kan worden georganiseerd. Het is daarom de ultieme blijk van waardering dat ons harde werk om alle teamevenementen zo goed mogelijk te laten verlopen tot deze nominatie heeft geleid,” zegt algemeen directeur Pouwel Slurink trots.

Over NAUPAR

NAUPAR staat voor nautische partners en heeft ruim 40 jaar ervaring met evenementen voor de zakelijke markt, bedrijfsuitjes, jubilea, feesten en partijen. "Wij vinden het een eer dat de drie grootste en mooiste driemasters van de Nederlandse binnenwateren exclusief onder onze vlag varen,” vertelt Slurink. Naast dagtochtschepen zijn er nog ruim 60 schepen waarop kan worden overnacht.

Stemmen tot 31 december

Slurink vervolgt: "Onze gasten, dat zijn er jaarlijks zo"n 200.000, geven ons gemiddeld een waarderingscijfer van een 9,3. Dat zal toch wel ergens op zijn gebaseerd…”. Tot en met 31 december van dit jaar kan er worden gestemd. De stemmen die in alle vier de maanden worden uitgebracht, tellen mee voor de nationale ranking. Alles dat tot en met 31 oktober wordt uitgebracht, telt mee voor de regionale prijzen. Begin november zullen de regionale winnaars bekend worden gemaakt.