Vaarwel 2017: het succes van NAUPAR in een notendop

NAUPAR blikt met een trots gevoel terug op een succesvol 2017. Nieuwe arrangementen, goed verlopen Hanzedagen, veel vooruitgang op de Marker Wadden... en nog veel meer! Wat is nou een beter moment om op al deze ontwikkelingen terug te blikken dan vlak voor de jaarwisseling?

Nieuwe arrangementen

Ook in 2017 waren de arrangementen van NAUPAR in trek. Lekker eenvoudig; u boekt een schip en een arrangement en alles wordt voor u verzorgd. NAUPAR houdt de wensen van de klant altijd nauw in de gaten. Vandaar dat de arrangementen ook in 2017 weer zijn aangevuld, verbeterd en geüpdatet. Zo beschikken we inmiddels over all-inclusive arrangementen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo is ons spiksplinternieuwe arrangement ‘Wandelen en zeilen’ al een flink aantal keren geboekt. 

Succesvolle evenementen

In 2017 organiseerde Kampen de 37e editie van de Hanzedagen. En net als iedere editie, was NAUPAR ook dit keer weer met veel plezier bij het evenement betrokken. Met maar liefst 14 schepen! Het was mooi weer, oude tijden herleefden en de vele (internationale) bezoekers stapten met veel plezier aan boord. En omdat het zo geslaagd was, hebben we een mooie terugblik op de Hanzedagen voor u geschreven.

De veelbelovende Marker Wadden

De Marker Wadden hebben in de loop van 2017 vorm gekregen en het hele gebied belooft ook voor NAUPAR een interessant vaargebied te worden. Naar alle waarschijnlijkheid varen de schepen van NAUPAR hier in 2018 ook daadwerkelijk naartoe. Onze medewerkers hebben het gebied al een keer mogen verkennen en eind september organiseerden we een heuse expeditie voor de geïnteresseerden.

Veel aandacht voor de zakelijke markt

In 2017 kwamen de bedrijfsuitjes weer helemaal terug en door het jaar heen zijn ze uitgegroeid tot een belangrijk teambuildingsmoment. Met name de actieve bedrijfsuitjes waren populair. Ook NAUPAR speelde hierop in. Zo hebben we onder andere een nieuw all-inclusive arrangement ‘Bootcamp en zeilen’ geïntroduceerd.

Het maximale uit uw bedrijfsuitje halen? Verdiep u dan ook zeker in de WKR en hoe u hier als werkgever het beste mee om kunt gaan.

Natuurlijk blikken we ook graag vooruit. 2018 belooft immers een fantastisch jaar te worden met nóg meer mooie vaartochten. En u kunt het nu al vastleggen! Of het nu gaat om een geslaagde relatiedag, zoals Ajax dat op onze Abel Tasman had, of om een trouwerij (magisch aan boord van een zeilschip!); alles is bespreekbaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!