Even voorstellen: Susanne Willie van de Aagtje

Sinds 2000 is Susanne Willie schipper van de tweemast Tjalk Aagtje. Dit doet zij samen met haar man én zakenpartner Diederik Sonneveld, die al sinds 1996 op de Aagtje werkt. Het doel van Susanne? Haar gasten een fijne vakantie bieden en ze weer veilig thuis brengen.

De mooiste ervaring

Wanneer wij Susanne vragen naar haar mooiste ervaring, hoeft ze niet lang na te denken: "Wij varen ieder jaar met jonge kankerpatiënten. Het mooiste én leukste vind ik het moment wanneer zij helemaal blij en vrolijk achter het roer staan. Iedere keer weer zeggen deze kinderen dat ze er alles voor over hebben om volgend jaar weer te komen, dát vind ik mooi.”

Ons doel

"Voor mij is het belangrijkste, dat mijn gasten een fijne vakantie hebben en weer veilig terug komen”, vertelt Susanne. "Wij luisteren altijd goed naar de wensen van iedereen die bij ons aan boord stapt. Wij zijn zeer flexibel en zijn gedurende de hele vaartocht behulpzaam. Ons doel is dat alle aanwezigen met goede ervaringen thuiskomen en er enthousiast over vertellen.”

Waar ben je het liefst?

"Als ik écht zou moeten kiezen, heeft de Waddenzee mijn voorkeur”, vertelt Susanne "De natuur is daar zo waanzinnig mooi.” Maar ook op het IJsselmeer is het heerlijk varen met de Aagtje: "De Aagtje is veilig en ruim. Het schip heeft alles aan boord om een fijne vakantie te beleven.”