TIP van NAUPAR: met meerdere schepen varen!

Wist u dat het bij NAUPAR ook mogelijk is om meer dan één schip te huren. Ideaal wanneer u met een grote groep het water op gaat! Verdeel alle collega"s, leerlingen en/of familieleden in verschillende groepen, stap aan boord en profiteer van de vele voordelen die een vaartocht met meerdere zeilschepen met zich meebrengt!

Betere begeleiding

Varen met meer schepen betekent varen met meer schippers en dat zorgt weer voor meer persoonlijke aandacht én een betere begeleiding. Juist de één-op-één gesprekken met de schipper bieden meerwaarde. Onze schippers vertellen graag over hun unieke schip en het mooie vaargebied.

Volop mogelijkheden

Met meerdere zeilschepen kunt u meerdere kanten op. Letterlijk! Zo zijn er diverse havens die met een groot schip niet te bereiken zijn. Neem bijvoorbeeld de haven van Edam; hier kan een groot zeilschip niet aanmeren, kleine schepen daarentegen wel. Huur daarom met een grote groep diverse iets kleinere schepen en u kunt alle kanten op!

Voordelen van een klein schip

Wanneer u besluit om meerdere kleine(re) schepen te boeken, profiteert u gelijk van een aantal "extra" voordelen. Zo zijn de kleine schepen van NAUPAR een stuk wendbaarder dan de grote varianten en dus kan men aan boord van een klein schip intensiever zeilen. Met de wind in uw haren een scherpe bocht naar rechts… Wat ons gelijk brengt op het volgende: wie is er in voor een race? Met meerdere schepen zijn de spelmogelijkheden eindeloos!

Interesse in een vaartocht met meerdere zeilschepen? Bekijk ons aanbod of neem contact op met onze medewerkers.