Uitslag MEETINGS Awards: NAUPAR 3e landelijk, 1e regionaal

Lelystad, 24 januari 2017 – Afgelopen maandag 23 januari vond de uitslag van de MEETINGS Awards plaats: NAUPAR is in de categorie "Beste Teamattractie van 2016" als derde geëindigd in de nationale ranking. In november was al bekendgemaakt dat NAUPAR in de regio midden-Nederland de eerste plek had weten te bemachtigen. Wij willen iedereen die gestemd heeft ontzettend bedanken!

Over de MEETINGS Awards

De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor de beste meeting- en eventlocaties van het land. In 2016 vond de tiende editie plaats en dit keer werd ook NAUPAR genomineerd. En wel in de categorie "Beste Teamattractie van het jaar". Klanten konden tussen 1 september en 31 december hun stem uitbrengen.

Eerste plek regio midden-Nederland

In november werd de regionale uitslag al bekendgemaakt. NAUPAR eindigde op de eerste plek in de regio midden-Nederland. Een geweldige prestatie! Op dat moment stond NAUPAR in de nationale ranking op de vierde plek. Na nog een flink aantal stemmen te hebben ontvangen, eindigden we met brons toch nog op een podiumplaats. Wij zijn trots!

Namens het hele team van NAUPAR: ontzettend bedankt voor alle stemmen! Zonder onze tevreden klanten waren we nooit zo ver gekomen.