NAUPAR biedt unieke service aan scholen via webinars

NAUPAR is het eerste nautische bedrijf dat scholen en jongerenorganisaties interactief informeert via zogenoemde webinars. Een webinar is een online informatiesessie via internet. Deelnemers kunnen vanachter hun eigen computer, tablet of smartphone informatie vergaren, vragen stellen en interactief betrokken zijn. Het organiseren van webinars is een vrij nieuw fenomeen, en wint snel aan populariteit vanwege het grote gemak en de vele mogelijkheden.

Klanten enthousiast over nieuwe service

NAUPAR zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om haar service aan klanten te optimaliseren. Het aanbieden van webinars blijkt hierbij een schot in de roos te zijn. Klanten zijn enthousiast omdat ze op een eenvoudige manier en zonder veel tijdsinvestering op de hoogte worden gebracht over een bepaald onderwerp. Het handige is dat niemand hoeft te reizen en klanten bij wijze van spreken vanuit hun luie stoel mee kunnen doen.

Speciale webinars voor scholen en ouderavonden

Wat houdt een schoolreis aan boord van een zeilschip in? Wat zijn de educatieve mogelijkheden? Hoe ziet een dag aan boord er uit en waar moet u rekening mee houden? NAUPAR geeft binnenkort een uniek webinar om zowel ouders en leraren te voorzien van tips, ideeën en voorbeelden. Ook kan er een webinar op maat worden aangevraagd die tijdens de ouderavond plaats kan vinden. Zo zijn ouders in één keer goed geïnformeerd over het schoolreis van hun kind. Vanachter uw computer of tablet kunt u live vragen stellen aan onze schoolreis-expert. Deelname is gratis en verplicht u tot niets.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar, waarbij deelnemers online, vanachter een computer, tablet of smartphone, het webinar volgen. De deelnemers zien of horen de spreker(s) via audio en video. Hiervoor is een computer of tablet met een internetverbinding nodig. Indien er met meerdere mensen wordt gekeken, is gebruik van een beamer handig.

Het webinar vindt live plaats, dus deelnemers kunnen reageren op de spreker via chat of mondeling vragen stellen (via de microfoon van de computer of telefonisch). Het webinar is gratis en deelname is vrijblijvend. Wel worden deelnemers gevraagd zich vooraf op te geven zodat hen de link voor deelname gestuurd kan worden.