Vier midsummer night met een lang weekend zeilen

Geniet van midsummer night - de langste dag van het jaar - met een extra lang weekend vertier en vermaak op het water. In andere landen is het een jarenlange traditie om deze nacht niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Hoe leuk is het om uw eigen midzomernachttraditie in het leven te roepen? Een lang weekend zeilen met vrienden of familie, zo geslaagd dat iedereen volgend jaar weer wil.

Magische zonsondergang

De zon zien ondergaan vanaf het water heeft iets magisch. Net zoals sommige mensen bepaalde magie aan de midzomernacht toekennen. Na een dag genieten van de frisse buitenlucht, actief bezig zijn met het reilen en zeilen op het schip, is er in de avond uitgebreid ruimte om te ontspannen met een hapje en een drankje. De bemanning zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Een prachtige zonsondergang krijgt u met een beetje geluk van moeder natuur cadeau.

Weekendje weg op het water

Een weekend weg op een schip van NAUPAR staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Net als bij een vakantiehuis heeft u de beschikking over een sfeervol dagverblijf, een volledig uitgeruste scheepskeuken en een ruim dek. Ook bij minder weer zit u nog steeds lekker warm. Voor de welverdiende nachtrust trekt u zich terug in een van de comfortabele hutten. De ervaring op het water is uniek! Dat vindt u niet zomaar bij een willekeurig ander weekendje weg.

De medewerkers van NAUPAR helpen u graag bij de voorbereiding van een lang weekend genieten op het water, bijvoorbeeld tijdens de midzomernacht. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem rechtstreeks contact op.