School- en jeugdgroepen profiteren van aantrekkelijke vroegboekkorting en omboekgarantie

Lelystad, 16 juni 2017 – Nederlandsescholen en jongerengroepen kiezen steeds vaker voor reisorganisaties die begrijpen dat zij met een budget moeten werken. NAUPAR springt hierop in door een vroegboekkorting met omboekgarantie beschikbaar te stellen. "Wij snappen dat het budget per persoon een grote rol speelt bij deze groepen”, licht Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, toe. "Ook is het lastig om van tevoren te bepalen hoeveel deelnemers er in 2018 mee gaan, mocht het aantal personen veranderen, dan mag men kosteloos omboeken."

 

Vroegboekkorting van NAUPAR

De vroegboekkorting van NAUPAR werkt voor veel school- en jeugdgroepen als doorslaggevend. Tot 30 juni kan men een vaartocht boeken tegen een voordeliger tarief. "We verwachten dat de prijzen van onze zeilschepen volgend jaar met een paar procent gaan stijgen, het scheelt dus zeker in de kosten om de reservering nu alvast te doen”, legt Pouwel Slurink uit.

 

Kosteloos omboeken

Als het nog niet helemaal duidelijk is hoeveel leerlingen/jongeren er bij de geplande vaartocht in 2018 aanwezig zullen zijn, biedt NAUPAR een kosteloze omboekgarantie. Men reserveert nu het gewenste zeilschip, die nog gewijzigd kan worden wanneer het definitieve aantal deelnemers hoger of lager uitvalt. "Door middel van deze actie kunnen organisators nu al een prijs per persoon communiceren en dat wordt vaak als groot pluspunt gezien”, aldus Pouwel Slurink. Ook vindt NAUPAR het belangrijk om de beste prijs aan te bieden. "Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij bieden daarom de laagste prijsgarantie”, aldus Slurink.

Meer weten over de omboekgarantie en de vroegboekkorting van NAUPAR? Neem contact met ons op.