Weddingplanners in de Bataviahaven in Lelystad

Vorige week stroomde de haven in Lelystad vol met Weddingplanners uit alle hoeken van Nederland. Er werd geborreld, gevaren en zelfs getrouwd. Ook de zon liet zich van zijn beste kant zien, zodat het een mooie middag en avond werd.

Alle weddingplanners verzamelen

Aan het begin van de middag verzamelen de leden van de BWPN, beroepsvereniging voor weddingplanners, op het terras van Restaurant Bataviahaven. Met het schitterende uitzicht en een lekker hapje en drankje zat de sfeer er al snel in. Na een welkom was er alle ruimte om verschillende schepen van NAUPAR te bezichtigen. Een aantal schepen was speciaal voor de gelegenheid naar Lelystad gekomen voor een open schip. De geschiedenis van schepen, de mogelijkheden en natuurlijk leuke verhalen; de weddingplanners konden alle vragen op de schippers afvuren.

Borrelen aan boord

Om de dag in stijl af te sluiten, ging het hele gezelschap aan boord van de Abel Tasman, voor een gezellige vaartocht. Na een welkom aan boord met een verfrissend glas Cava kon de vaartocht beginnen. Tijdens de vaartocht werd aan boord een nephuwelijk gesloten door de aanwezige bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand.