Weekendje weg? Bekijk de video van NAUPAR!

Heeft u samen met uw vrienden en/ of familie bij NAUPAR een weekendje weg geboekt? Of zit u hier momenteel aan te denken? Leuk plan! Om alvast een beeld te krijgen van hoe het er tijdens zo'n weekendje weg aan toe gaat, kunt u onze video bekijken. De manier om eventuele 'twijfelaars' over de streep te trekken.

Youtubevideo weekendje weg

De gezelligheid aan boord, het zachte windje, de klotsende golven en de brandende zon. Een weekendje op het water staat garant voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Via tekst of foto"s is dit nog best lastig om over te brengen, vandaar dat NAUPAR een mooie video heeft gemaakt. In een kleine 2 minuten ziet, hoort en beleeft u alle ins en outs van een weekendje weg bij NAUPAR. Uiteraard kunt u deze video eenvoudig delen met vrienden en familie; iedereen is in no time overgehaald! Nu alleen nog een datum prikken.

Geniet met vrienden en familie

De altijd gezellige familiereünie, een méér dan gezellig vriendenweekend of een welverdiend weekendje weg met uw geliefde; uw weekend op het water wordt hoe dan ook een bijzondere ervaring. De zeilschepen van NAUPAR bieden ruimte voor zowel grote als kleine groepen en zijn juist daarom ideaal voor familie-uitjes, vrijgezellenweekenden en andere gelegenheden.

The sea is all yours

Het IJsselmeer, de Waddenzee, de Friese Meren of het altijd bruisende Amsterdam; waar vaart u dit weekend naartoe? De mogelijkheden bij NAUPAR zijn werkelijk eindeloos. Stippel samen met de ervaren schipper een route uit, hijs de zeilen en zet koers naar de door u aangegeven eindbestemming! Uiteraard kunt u tijdens de tocht diverse gezellige havenstadjes bezoeken.

Ook een weekendje weg met vrienden en/of familie? Bekijk onze video op Youtube en neem contact met ons op!