De winterse arrangementen van NAUPAR

Lelystad, 21 oktober 2015 – Met de winter in het vooruitzicht heeft NAUPAR alvast een aantal winterse arrangementen voor u samengesteld. Want ook in de winter kunt u aan boord stappen van onze authentieke zeilschepen en comfortabele boten! Meevaren tijdens het Amsterdam Light Festival, met uw collega"s genieten van een heerlijk kerstdiner of de kerstdagen samen met het gezin doorbrengen op Terschelling. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Het Amsterdam Light Festival

Van 28 november 2015 tot en met 17 januari 2016 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. Gedurende dit festival komen de beste lichtkunstenaars vanuit alle hoeken van de wereld naar Amsterdam om hier de mooiste lichtgevende sculpturen en projecties neer te zetten. Ook dit jaar is het weer mogelijk om aan boord te stappen van een comfortabele boot en het Amsterdam Light Festival vanaf het water te aanschouwen. Of u nu kiest voor de borrel-, stamppot-, pasta-, erwtenstoep- of winterse barbecuetour; deze ervaring blijft u voor altijd bij!

Borrelen of dineren met de collega"s

Op zoek naar een unieke locatie voor uw kerst-, oudejaars- of nieuwjaarsborrel? Stap dan samen met uw collega"s aan boord van een authentiek zeilschip en beleef een wel heel bijzondere avond. Het is ook mogelijk om hier met z"n allen te genieten van een feestelijk drie- of viergangen diner. Bedank iedereen voor zijn of haar inzet en enthousiasme van het afgelopen jaar en hef het glas op al het moois wat komen zal in 2016!

Een unieke Kerstmis: met de familie naar Terschelling

Onvergetelijke kerstdagen met de familie? Stap dan samen met het gezin aan boord van een prachtig zeilschip en zet koers naar de Waddeneilanden. Met als eindbestemming: Terschelling! Het zeilschip dient als vervoersmiddel én comfortabele accommodatie, zeer praktisch. Eenmaal aangekomen op Terschelling zijn de mogelijkheden eindeloos: lekker uitwaaien op het strand, paardrijden of het eiland verder verkennen. De keuze is aan u!