Tot rust komen tijdens yogaweekend van NAUPAR

NAUPAR biedt een ieder die toe is aan ontspanning een nieuwe manier om tot rust te komen. Vanaf nu kunnen liefhebbers een bijzonder yogaweekend beleven: op het water! Dankzij de yogaoefeningen aan dek komen de deelnemers weer helemaal tot zichzelf. Dit yogaweekend is geschikt voor collega's, vrienden en yogastudio's.

Yoga met collega's en vrienden

Samen met collega's of beste vrienden een weekend relaxen, staat misschien wel op veel to-dolijstjes. Ontspanning moet tegenwoordig vaak worden ingepland. Daarom is het yogaweekend van NAUPAR een aanrader voor al die mensen met een drukke agenda. Terwijl het zeilschip over de Nederlandse wateren vaart, brengen de deelnemers aan dek hun yoga-skills in praktijk. Het water en de wind hebben een unieke werking op het innerlijke en al snel verspreidt de kalmte en rust zich door het lichaam. NAUPAR helpt de aanwezigen indien gewenst aan een yogaleraar om hen te begeleiden.

Voor yogastudio's een uniek uitje

Ook voor yogastudio's is het nieuwe arrangement van NAUPAR een originele manier voor het organiseren van een yogaweekend. Met de studio kan een zeilschip worden gehuurd speciaal voor leden. Ook tijdens dit weekend op het water kunnen de aanwezigen aan boord verschillende yogaoefeningen uitvoeren. Na dit weekend komt iedereen weer volledig opgeladen thuis. Maar zover is het nog niet; eerst gauw reserveren.

Meer informatie?

Heeft u interesse in het yogaweekend van NAUPAR? Neem contact op met een van onze medewerkers.