SAIL Avondarrangement

Beleef SAIL Amsterdam tijdens een exclusief Avondarrangement op een schip van NAUPAR

Vaar samen met uw gezelschap mee op een van de NAUPAR schepen tijdens de SAIL Avondarrangement en geniet samen vanaf het water van de honderden Tall Ships en vele lichtjes.

De SAIL Amsterdam avondtocht gaat van start in het speciaal voor SAIL Amsterdam gebouwde SAIL Village. Samen met uw gasten scheept u in op het door u exclusief gehuurde NAUPAR schip. De kapitein heet u persoonlijk welkom en daarna gaan de trossen los. Onder het genot van een hapje en een drankje vaart u met alle andere officiële SAIL schepen richting de Oranje Haven (IJhaven) langs de honderden internationale Tall Ships, die hier liggen afgemeerd aan de kade. Het is heel bijzonder om SAIL 's avonds te beleven, vanwege de sfeer op het water en de verlichte skyline van Amsterdam. Hiermee maakt u een verpletterende indruk op uw gasten. En de avond is helemaal af, wanneer u vanaf het schip geniet van de spectaculaire afsluiting.

SAIL Amsterdam en NAUPAR

NAUPAR vaart met maar liefst 20 schepen mee tijdens dit grootste watersport evenment dat een keer in de vijf jaar plaats vindt in Amsterdam. Alle schepen van NAUPAR die meevaren zijn officiele schepen van SAIL Amsterdam. Een tocht op één van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar u zit ook eerste rang! 

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden voor groepsarrangementen.

Havens

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Delfzijl
Den Helder
Den Oever
Edam
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Workum
Datum: 12, 13, 14 en 15 augustus 2020
Tijd: 18.00 - 00.00 uur

Programma

  • 18.00 uur: Verzamelen/ inchecken bij SAIL Village met koffie en thee
  • 19.00 uur: De kapitein en zijn bemanning heten u persoonlijk welkom aan boord van het schip. Daarna vaart u richting de Tall Ships in de Oranjehaven (IJhaven). Ondertussen serveren wij een borrelhapje en drankje.
  • 19.30 uur: Tijdens het varen serveren wij een uitgebreid warm en koud buffet.
  • 23.00 uur: Vanaf het water kunt u genieten van de Talls Ships, vele lichtjes en een spectaculaire afsluiting terwijl we borrelhapjes serveren.
  • 00.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af bij SAIL Village, de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10