SAIL-In arrangement

Wilt u mee zeilen met de SAIL-In Parade tijdens SAIL Amsterdam?

De SAIL-In is in 2025. Een unieke gebeurtenis, die maar eens in de vijf jaar plaats vindt en u niet wilt missen. Nodig uw relaties uit aan boord van enkele van de meest indrukwekkende zeilschepen onder Nederlandse vlag. Zo worden uw organisatie en uw relaties niet alleen toeschouwer, maar ook onderdeel van het gehele SAIL-In evenement.

Tijdens de SAIL-In vaart u de arriverende Tall Ships tegemoet vanuit Amsterdam. Langs het Noordzeekanaal staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan. Aan boord van een officieel SAIL schip van NAUPAR kunt u het samen met uw gezelschap de vele imposante windjammers en Tall Ships van dichtbij meemaken! Een van de meest spectaculairste gebeurtenissen tijdens de SAIL.

SAIL Amsterdam en NAUPAR

NAUPAR vaart met maar liefst 20 schepen mee tijdens dit grootste watersport evenment, dat een keer in de vijf jaar plaats vindt in Amsterdam. Alle schepen van NAUPAR zijn officiele schepen van SAIL Amsterdam.

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden voor groepsarrangementen.

Datum: 20 Augustus 2025
Tijd: 07.30 - 15.00 uur

Programma

  • 07:30 uur: Samen met uw gasten verzamelen en inchecken bij SAIL Village met koffie en thee
  • 08.30 uur: De kapitein en zijn bemanning heten u welkom aan boord van het schip. Uw vaart tijdens een ontbijt de arriverende Tall Ships tegemoet.
  • 11.30 uur: Tijdens het varen langs het Noordzeekanaal serveren wij u een uitgebreide lunch.
  • 13:30 uur: Samen met de Tall Ships vaart u in een lange parade terug richting Amsterdam. Een spectaculaire happening. Langs de route zullen vele duizenden mensen staan om het geheel van afstand gade te slaan wat ú van dichtbij meemaakt.
  • 14.00 uur: Tijd voor een lekker tussendoortje.
  • 15.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af bij SAIL Village, de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Opstaphaven
Amsterdam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10