SAIL Middagarrangement

Beleef SAIL Amsterdam op een schip van NAUPAR

Tijdens het SAIL Middagarrangement heeft u tijdens een uitgebreide lunch, niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar u zit ook eerste rang bij het gehele spektakel. Aan boord van uw zeilschip is het ouderwets genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. Daarnaast valt er op de kade bij de schepen ook van alles te beleven, onder het genot van een drankje en een borrelhapje. Deze geweldige ervaring tijdens’s werelds grootste nautische event zal uw gasten nog lang bijblijven!

SAIL Amsterdam en NAUPAR

NAUPAR vaart met maar liefst 20 schepen mee tijdens dit grootste watersport evenment, dat een keer in de vijf jaar plaats vindt in Amsterdam. Alle schepen van NAUPAR zijn officiele schepen van SAIL Amsterdam.

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden voor groepsarrangementen.

Datum: 21, 22 en 23 augustus 2025
Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Programma

  • 11.00 uur: Verzamelen/ inchecken bij SAIL Village met koffie en thee.
  • 12.00 uur: U wordt aan boord welkom geheten door de kapitein en zijn bemanning. Uw schip vaart direct uit richting de Oranjehaven (IJhaven). Daar liggen alle Tall Ships. Ondertussen serveren wij koffie en thee.
  • 13.00 uur: Tijdens het varen kunt u genieten van een uitgebreide lunch terwijl u langs alle bijzondere Tall ships vaart.
  • 15.30 uur: Onder het genot van een borrelhapje vaart u weer terug naar de SAIL Village.
  • 17.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af bij SAIL Village, de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Opstaphaven
Amsterdam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10