SAIL-Out arrangement

Zwaai de honderden Tall Ships uit tijdens de SAIL-Out Parade

De SAIL-Out is in 2025. Tijdens deze slotceremonie verlaten de vele windjammers en Tall Ships de haven van Amsterdam. Een uniek spektakel dat u niet wilt missen. Nodig uw relaties uit aan boord van enkele van de meest indrukwekkende zeilschepen onder de Nederlandse vlag en vaar te midden van de schepen richting IJmuiden, terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Tijdens deze onvergetelijke tocht zit u eerste rang. Zo worden uw organisatie en uw relaties niet alleen toeschouwer, maar ook onderdeel van het gehele SAIL-Out Parade. 

SAIL Amsterdam en NAUPAR

NAUPAR vaart met maar liefst 20 schepen mee tijdens dit grootste watersport evenment dat een keer in de vijf jaar plaats vindt in Amsterdam. Alle schepen van NAUPAR die meevaren zijn officiele schepen van SAIL Amsterdam. 

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden voor groepsarrangementen.

Datum: 24 Augustus 2025
Tijd: 13.00 - 19.00 uur

Programma

13:00 uur: Samen met uw gasten verzamelen en inchecken bij SAIL Village met koffie en thee.
14.00 uur: De kapitein en zijn bemanning heten u persoonlijk welkom aan boord van het schip.
14.30 uur: De SAIL-Out Parade begint. U vaart samen met uw gezelschap mee met de parade van alle Tall Ships richting IJmuiden. We serveren borrelhapjes en drankjes aan boord.
17.00 uur: Tijdens het varen langs het Noordzeekanaal serveren wij u een uitgebreid buffet.
19:00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af bij SAIL Village, de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten. 

Opstaphaven
Amsterdam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10