Bellefleur

Lemsteraak Bellefleur

De Bellefleur is een elegante lemsteraak, met een luxe uitstraling, zowel van binnen als van buiten. U kunt met het hele gezelschap aan dek zitten en als het wat frisser wordt, heeft ook binnen veel ruimte. Daar zit u knus en warm.

De thuishaven van dit schip is Workum en daarvandaan zeilt u zo het IJsselmeer op. De Waddenzee en de Friese meren zijn vanuit Workum ook heel goed bereikbaar. U kunt allerlei leuke havenplaatsen aandoen, of droogvallen op het Wad. Mogelijkheden genoeg met dit luxe schip.

De salon en de keuken: ruim en knus

In de ruime en knusse salon kunt u heerlijk relaxen. Om de grote tafel is genoeg ruimte voor iedereen. Dit is de ideale ruimte om de dag te starten, of juist om na te genieten van de dag. Om spelletjes te spelen, te praten, te eten en plezier te maken.
Als het etenstijd is, heeft u verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunt u aanleggen in een gezellige haven en daar een hapje eten. Maar in de keuken van de Bellefleur zijn ook alle voorzieningen aanwezig om zelf te koken.

Overnachten op de Bellefleur

U kunt met maximaal negen personen overnachten. Helemaal voor in het schip zijn vier slaapplaatsen, er is nog een hut met een tweepersoonsbed en in de salon kunt u ook nog drie slaapplaatsen creëren. Zo kunt u met negen personen overnachten op de Bellefleur. Natuurlijk is er ook een toilet en een douche aanwezig, dus uw dag kan altijd fijn beginnen met een verkwikkende warme douche!

Schip huren zonder schipper

Ervaren zeilers kunnen, in tegenstelling tot de meeste schepen die je bij ons huurt, dit schip huren zonder schipper. U heeft geen vaarbewijs nodig en het zeilen is niet al te ingewikkeld.

Schip huren met schipper

Heeft u nog geen zeilervaring? Dan kunnen we u het schip ook verhuren met een schipper. Die leert u al doende de fijne kneepjes van het zeilen. Houd er wel rekening mee dat als de schipper meerdere dagen mee zeilt, hij ook aan boord slaapt of u een slaapaccommodatie aan wal regelt.

Een opfriscursus voor vertrek

Bent u niet zo’n ervaren zeiler of zeilt u voor het eerst met een platbodem? Dan raden wij u een korte introductiecursus aan voor u uitvaart. In deze cursus leert u o.a. zeilen en manoeuvreren met een traditioneel zeilschip. Wilt u meer ervaring op doen of trainen op het in- en uitvaren van een haven, zeilen met harde wind of op stromend water, dan kunt u ook kiezen voor een vervolgcursus.

Alle cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs en vergroten uw plezier tijdens het zeilen. Geef bij de aanvraag aan of u hier gebruik van wilt maken.

Thuishaven
Workum

Basisgegevens

Aantal slaapplaatsen
9
Aantal personen dagtochten
9
Aantal hutten
3
Aantal douches
1
Aantal toiletten
1

Hutten

Aantal 2-persoonshutten
1
Aantal 3-persoonshutten
1
Aantal 4-persoonshutten
1

Afmetingen

Lengte schip (m)
13,00
Breedte (m)
4,30
Diepgang (m)
9,00

Motoren

Vermogen motor (pk)
100

Klimaatbeheersing

Glastype dagverblijf
Enkel glas

Keuken en huishoudelijk

Gasfornuis
Ja
Oven
Ja

Witgoed

Koelkast
Ja

Gesproken talen bemanning

Nederlands
Ja
Duits
Ja

Eindreiniging

Eindreiniging (mid)week
Niet bij de huurprijs inbegrepen
Eindreiniging weekenden
Niet bij de huurprijs inbegrepen

Dekbedden

Dekbedden (mid)week
Niet bij de huurprijs inbegrepen
Dekbedden weekenden
Niet bij de huurprijs inbegrepen

Badgoed

Badgoedset
Niet bij de huurprijs inbegrepen

Servicepakket

Servicepakket
Niet bij de huurprijs inbegrepen

Prijzen & beschikbaarheid

Bezig met zoeken…
Er is een onverwachte fout opgetreden. Probeer de pagina te herladen.
Van
Tot
Max.
Prijs p.p.
Totaalprijs

Met een groep jongeren zeilen in Nederland of op Plastic Soup Expeditie? Vraag de gratis inspiratiegids aan.