Dorothee

Lemsteraak Dorothee

Dorothee is een mooie lemsteraak met een sfeervolle salon. Het ideale schip om te boeken met het gezin. Ze is namelijk ontworpen als familieboot, voor maximaal zes personen. Het is een uitermate knus onderkomen voor een fijn weekend of een weekje samen: quality time ten top! Op de Dorothee is er tijd om te relaxen en natuurlijk om actief te zeilen.

Heerlijk zeilen of droogvallen op het Wad

Met deze platbodem kunt u prachtig droogvallen op het Wad, maar ook de Friese meren zijn heel goed te bezeilen. Omdat haar diepgang slechts 85 centimeter is, kan ze vrijwel overal komen. Ook op plaatsen waar grotere schepen en schepen met een kiel niet kunnen varen.

Sfeervolle salon en goed uitgeruste keuken

De Dorothee is binnen van alle gemakken voorzien. Er is ruimte genoeg om te zitten en na te genieten van de dag. U kunt aan de grote tafel samen een spelletje doen, lekker een boek lezen, of een goed gesprek voeren. Wat u wilt. En als het buiten al wat kouder wordt: dan doet u de verwarming aan! U kunt natuurlijk iedere avond in een gezellig havenstadje eten, maar dat hoeft niet: aan boord is ook een driepits-gasstel, een oven en een koelkast.

Overnachten op de Dorothee

Aan u de keuze of u tot ’s avonds laat op het dek geniet van de sterren, het gekabbel van het water en de stilte om u heen. Of juist van de bruisende gezelligheid van een havenstadje. Wat u ook kiest: als u moe bent kunt u lekker slapen in de vaste bedden. De volgende ochtend stapt u onder een warme douche, of een verkwikkende koude douche, als u dat lekkerder vindt. Uiteraard is er ook een toilet aan boord.

Nog geen lange geschiedenis

Dorothee is nog jong en gebouwd als familieboot, ontworpen door André Hoek.

Basisgegevens

Aantal personen dagtochten
6
Aantal toiletten
1

Klimaatbeheersing

Glastype dagverblijf
Enkel glas