Waterman

De Waterman is een snelle klipper-aak, die geschikt is voor kleine tot middelgrote gezelschappen. Een prachtige zeiltocht over het IJsselmeer, droogvallen op de Waddenzee; met de Waterman wordt het een ervaring om nooit te vergeten. Zelfs voor een zeilwedstrijd is deze sportieve klipper-aak te huren, want met haar 320 m2 zeil kan ze behoorlijk vaart maken.

Genieten aan dek

Het dek van de Waterman is erop ingericht om te genieten. Er is ruimte genoeg voor iedereen, zodat het hele gezelschap kan relaxen en het weidse uitzicht kan bewonderen. Tijdens een zeiltocht is er volop gelegenheid om mee te helpen aan boord, maar er is ook altijd genoeg tijd om samen bij te praten, de mooiste foto’s te maken, te luisteren naar de geluiden van het wind en het water en om je ’s avonds te vergapen aan een flonkerende sterrenhemel.

De dagverblijf en de keuken: van alle gemakken voorzien

Het dagverblijf van de Waterman is ruim en authentiek en gezellig ingericht. Hier kunt u napraten over de dag, plannen maken voor de komende dagen, of gewoon lekker tot rust komen na een dag op het water. In de keuken is alles aanwezig om zelf al uw maaltijden bereiden, maar aanmeren in een gezellig havenplaatsje om daar een hapje te eten, kan natuurlijk ook!

Overnachten op de Waterman

In de comfortabele hutten van de Waterman valt u vast heerlijk in slaap op de zachte deining van het water. Voordat u gaat slapen kunt u op het dek nog genieten van de sterren, en het zachte gekabbel van het water zorgt gelijk voor een ontspannen vakantiegevoel.

Thuishaven
Enkhuizen
Alternatieve haven(s)
Harlingen

Basisgegevens

Aantal slaapplaatsen
24
Aantal personen dagtochten
29
Aantal hutten
7
Aantal douches
1
Aantal toiletten
2

Hutten

Aantal 2-persoonshutten
2
Aantal 4-persoonshutten
5

Tuigage

Aantal masten
2
Zeiloppervlakte (m2)
320

Afmetingen

Lengte schip (m)
27,50
Breedte (m)
5,60
Diepgang (m)
0,80

Motoren

Vermogen motor (pk)
80

Uitrusting bovendeks

Zwemtrap
Ja

Klimaatbeheersing

Verwarming in dagverblijf
Ja
Glastype dagverblijf
Enkel glas

Media en technologie

Geluidsinstallatie
Ja

Keuken en huishoudelijk

Gasfornuis
Ja
Aantal pitten fornuis
6

Witgoed

Koelkast
Ja
Vriezer
Ja

Dieren

Honden toegestaan
In overleg