Ybeltje

Ybeltje

Dit is een mooie lemsteraak met salon, geschikt voor kleine gezelschappen tot zeven personen. Wie een paar dagen of een weekje weg wil met het gezin of met vrienden, heeft aan dit schip een luxe onderkomen. Vanbinnen is Ybeltje luxe afgetimmerd en van alle gemakken voorzien. Maar ook aan dek is het ook goed toeven! Hier kunt u heerlijk genieten van de zon, de wind en de natuur. En actief meezeilen mag natuurlijk ook!

Droogvallen of zeilen in Friesland

Doordat Ybeltje een diepgang van maar 85 centimeter heeft, is dit een bijzonder geschikt schip om mee naar de Waddenzee te gaan en dan droog te vallen op een zandbak. Een prachtige ervaring en heel goed te doen met deze platbodem. Maar de Friese binnenwateren zijn ook zeker de moeite van een vaarbezoekje waard.

Luxe, comfort en een chique uitstraling

Binnenin Ybeltje kunt u heerlijk relaxen op de U-vormige bank. Lekker nagenieten van de dag, een boek lezen of kaarten aan de grote tafel, het kan allemaal. Of samen genieten van een versbereide maaltijd, dat kan natuurlijk ook. Dat is gezellig en na een dag op het water heeft u vast trek gekregen. In de keuken heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft: er is een driepits-gasstel, een koelkast en een oven.

Overnachten op de Ybeltje

In het vooronder zijn vier vaste slaapplaatsen en in de salon kunnen ook nog drie slaapplaatsen gemaakt worden. Er is onder meer een heerlijk tweepersoonsbed, waarin u zo in slaap wordt gewiegd door het zachte deinen van het schip. Als u na een verkwikkende nachtrust weer opstaat, kunt u in de luxe betimmerde badkamer een fijne warme douche nemen, zodat u weer een dag vol avontuur op het water aankan. Uiteraard is er ook een toilet aanwezig op de Ybeltje.

Een jonge dame

Ybeltje is nog een jonge dame en gebouwd als familieboot. Aan de perfecte staat waarin ze verkeert, ziet u ook wel dat ze nog niet zo’n lang verleden heeft.

Basisgegevens

Aantal personen dagtochten
7
Aantal toiletten
1

Klimaatbeheersing

Glastype dagverblijf
Enkel glas