Drakenbootrace

U gaat een echt actieve dag op het water tegemoet! Er wordt koers gezet richting een haven waar drakenboten klaar liggen voor een spannende race tussen gevormde teams. Opzwepende tromslagen voeren de spanning op. Welke boot komt als eerst over de finish?

 • Actieve dag op het water
 • Wie wint de drakenbootrace?
 • Vele havens mogelijk

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Hoorn
Medemblik
Stavoren

U wordt door de bemanning welkom geheten aan boord van het zeilschip. Bij een kopje koffie of thee vertellen zij u over het reilen en zeilen aan boord en vervolgens gaan de trossen los! Tijd om het ruime sop te kiezen. U kunt de bemanning meehelpen met bijvoorbeeld het zetten van de zeilen, overstag gaan en navigeren.

De tocht voert naar een haven, waar de drakenboten op u liggen te wachten. Onderweg doet u met een voortreffelijke lunch energie op voor de komende strijd.

Drakenbootrace

Het drakenbootracen is een oeroude teamsport, ontstaan in het oude China. Tempo en ritme van het roeien worden bepaald door respectievelijk een trommelaar en een stuurman. Een drakenboot met volledige bemanning kan een snelheid bereiken van ongeveer 15 km per uur. In de haven aangekomen worden er teams gevormd en krijgt u uitleg van een professionele instructeur. De race kan beginnen! Onder het opzwepende ritme van de trommelaar en de stuurman wordt de race gestreden. Welk team wint deze spannende strijd?

Na afloop gaat iedereen weer aan boord van het zeilschip en wordt de terugreis ingezet. Er wordt geproost op het winnende team en er kan ook een prijsuitreiking plaats vinden. Aan dek praat men onder het genot van een lekker drankje en hapje na over deze succesvolle dag.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Een goede keuze

  Geplaatst op

  We moesten er op kantoor allemaal echt even tussenuit. Dus waar kwam de baas mee aanzetten? Met de Drakenbootrace van NAUPAR! En dat was absoluut een goede keuze. Na een fanatieke dag op het water, keerde iedereen de volgende dag weer fris en vol goede ideeß«n terug op kantoor.

  Mieke
 2. Avontuurlijk, onvergetelijk en vermoeiend

  Geplaatst op

  Wat een dag!!! Avontuurlijk, onvergetelijk en vermoeiend; maar dat laatste was het allemaal dubbel en dwars waard! Het leukste was toch wel de finish waar mijn team en ik als eerste aankwamen!

  Mylene

Prijzen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.