Actuele informatie rond coronavirus

We begrijpen dat het coronavirus veel vragen bij u oproept en onzekerheid veroorzaakt voor uw groepsreis in Nederland. Ook wij hebben dit nog niet eerder meegemaakt. Wij proberen de laatste ontwikkelingen en updates rond het COVID-19  nauwkeurig in de gaten te houden en we doen er alles aan om u zo snel en goed mogelijk te informeren op deze pagina. 

De laatste informatie over corona en de maatregelen door RIVM en de Rijksoverheid

Corona en een schip huren: wat kan wel?

  • Veerdiensten en excursies zijn toegestaan zonder de 1,5 afstandsregeling, mits u een niet-medisch mondkapje draagt.
  • Dagtochten zijn toegestaan zonder de 1,5 afstandsregeling. Het is bovendeks niet verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen, benedendeks wel.
  • Meerdaagse tochten op een traditioneel zeilschip met schipper zijn toegestaan. U huurt het schip alleen met een kleinere groep dan normaal, zodat u voldoende afstand van elkaar kunt houden aan boord. Bovendeks hoeft u geen 1,5 meter afstand te bewaren en is een niet-medisch mondkapje niet verplicht. Benedendeks wel.
  • Een bareboat zonder schipper met 1 huishouden. Corona en een schip huren: wat kan wel?

Heeft u vragen m.b.t. coronavirus?

Kijk voor meer informatie op deze pagina over een schip huren in Nederland tijdens corona. Wordt uw vraag niet beantwoord op deze pagina, mail dan uw vraag naar: service@naupar.com. Wij proberen zo snel mogelijk op uw vraag te reageren.