Intiem trouwen op het water

Tijdens deze dag wordt uw bruiloft niet alleen klein en intiem, maar ook groots en spetterend. U houdt een intieme huwelijksceremonie midden op het water, met alleen uw naasten en beste vrienden om u heen.

Letterlijk in het huwelijksbootje

Aan het begin van de middag worden u en uw gasten aan boord welkom geheten door de schipper en zijn maat. De ambtenaar komt aan boord en terwijl iedereen geniet van koffie of thee met bonbons, vaart het schip uit.

De huwelijksceremonie

Midden op het water, vindt in een prachtige ambiance, de huwelijksceremonie plaats. Met uw naaste vrienden en familie om u heen geeft u elkaar het Ja-woord. Na de huwelijksvoltrekking staat de bediening klaar met een glas Cava, zodat er getoost kan worden op het nieuwe echtpaar.

Varen en foto's maken

De zeilen worden gezet en er wordt onder genot van een hapje en een drankje over het IJsselmeer gevaren. Dit geeft mooie plaatjes!

Dinnertime

Dan wordt in de lounge het buffet geserveerd. Na het diner is het tijd voor het bruidspaar om de bruidstaart aan te snijden.

Dansen op het water

Er wordt weer koers gezet richting het vaste land om de avondgasten aan boord te laten. Tijd voor feest! Met een lekker hapje en drankje en het gezellige entertainment vermaakt iedereen zich prima. Aan het einde van het feest meert het schip af en de bemanning neemt afscheid.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Onvergetelijk

  Geplaatst op

  Mijn man en ik hebben genoten van deze intieme bruiloft op het water. En onze gasten eveneens! Het was een onvergetelijke dag, ook de zon deed goed haar werk.

  Josje
 2. De mooiste dag van ons leven

  Geplaatst op

  Dit was precies wat wij zochten! Met een klein gezelschap de plechtigheid en vervolgens met al onze familieleden, vrienden, kennissen, buren en hechte collega's tot diep in de nacht dansen op het water. Ongetwijfeld de mooiste dag van ons leven.

  Juliette
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.