Bezoek "Lange Juni" op Texel!

Lelystad, 23 mei 2017 – Bezoek in juni aan boord van een van onze schepen Texel!"Waarom in juni?", horen wij u al denken. Het antwoord is simpel: de maand juni is op Texel omgedoopt tot Lange Juni, vanwege de lange dagen en korte nachten. Die maand is er op het eiland van alles te beleven. Kunst, cultuur, muziek… U kijkt uw ogen uit!

Uw eigen zeilschip

NAUPAR maakt het mogelijk om een eigen zeilschip te boeken. Los van uw gezelschap, de ervaren bemanning en de schipper, is er verder niemand anders aan boord. Ideaal voor een weekend weg met de kids, een vriendengroep of misschien zelfs met de hele familie. Aan boord van onze schepen vindt u alles wat u maar nodig heeft, denk onder andere aan ruime slaaphutten, comfortabele bedden, een groot dek en een fijn dagverblijf.

Een unieke groepsaccommodatie

Het zeilschip van uw keuze is dus ook een perfecte groepsaccomodatie! Terwijl u samen met uw gezelschap Texel verkent, ligt het schip in de haven. Een bijzondere uitvalsbasis, waar u van alle gemakken voorzien bent. In de fijne scheepskeuken bereidt u bijvoorbeeld heerlijke maaltijden voor de hele groep, of een lekkere snack voor tussendoor. En als u "s avonds moe maar voldaan op het dek naar de sterren kijkt, kunt u zich alvast verheugen op de nacht, waarin u door de zachte deining van het schip comfortabel in slaap gewiegd wordt.

Alles over Lange Juni 2017

Vaste hoogtepunten van de Lange Juni zijn het 6-daagse huiskamer-theaterfestival Broadway en het strandhuisjesproject Dichter bij Zee. Ook de Markt van de Smaakbelevenis en het altijd gezellige festival Jazz on the Waves zijn een bezoek waard. Dit jaar kunt u zich ook vergapen aan Pre-Sail 2017; grote tallships gaan voor anker op de rede van Texel en dit gaat gepaard met vele rondvaarten en vrij toegankelijke optredens. Zoals u ziet; volop activiteiten, voor jong én oud. Het hele programma vindt u online.

Vraag direct een offerte aan en bezoek in juniTexel!