Ontmoet NAUPAR op EvenementContact 2016

Lelystad, 2 februari 2016 – Op donderdag 18 februari vindt u NAUPAR op de EvenementContact beurs; de no nonsense vakbeurs voor de evenementen-, entertainment- en MICE-branche. Kom langs en profiteer van onze beursaanbieding: 10% korting op de huurprijs van onze drie mooiste zeilschepen. Stuk voor stuk perfect voor unieke – en bovenal onvergetelijke – dagtochten!

EvenementContact 2016

In 2009 vond de eerste EvenementContact-beurs plaats, met als doel: een effectieve, efficiënte zakelijke netwerkdag in de evenementenindustrie. Aanstaande 18 februari vindt in de RAI (Amsterdam) dus alweer de achtste editie plaats. De 8000 m2 beursvloer wordt zo inzichtelijk mogelijk ingedeeld, zodat u als bezoeker gemakkelijk uw weg vindt.

NAUPAR op EvenementContact

Heeft u geen inspiratie voor een origineel personeelsuitje? Kom dan geheel vrijblijvend langs bij onze stand. Onze enthousiaste medewerkers beantwoorden met veel plezier uw vragen en vertellen u alles wat u wilt weten over uitjes, relatiedagen en evenementen aan boord van een schip. Profiteer tevens van een leuke beursaanbieding: 10% korting op de huurprijs van onze prachtige Abel Tasman, Stedemaeght en Willem Barentsz.