Origineel bedrijfsuitje

Zuinig zijn op uw personeel is belangrijk, waardering en beloning is net zo essentieel. Hiermee creëert u loyaliteit én een sterkere band. Een goed georganiseerd en origineel bedrijfsuitje is een van de manieren om uw waardering te laten blijken. Uw bedrijfsuitje op een unieke locatie begint bij NAUPAR. Laat u zich inspireren door deze video.

Keuzes genoeg

Bent u op zoek naar een sportief, outdoor, cultureel en/of interactief bedrijfsuitje? Dan bent u bij NAUPAR op de juiste plek. Even geen werkoverleg en volle e-mailboxen, maar stap aan boord van een van onze zeilschepen en ga samen met uw collega’s één of meerdere dag er op uit.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje

Dag, middag-  of avondtocht

NAUPAR biedt arrangementen aan voor zowel middagen, avonden als hele dagen. Lekker barbecueën bij zonsondergang of borrelen op een zeilschip midden op het IJsselmeer! Dat is weer eens wat anders dan de standaard vrijdagmiddagborrel. Er zijn mogelijkheden zat bij NAUPAR!

Meerdaagse bedrijfsuitjes

Het is ook mogelijk om van uw bedrijfsuitje een meerdaags uitje te maken. Zo bent u écht even weg.’s Avonds hoeft u niet naar een andere locatie,want het schip is meteen uw overnachtingsplek! Dat scheelt weer zoeken naar een goede accommodatie.

Uitgebreide catering- en entertainmentmogelijkheden

Optimaal genieten doet u met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR. Van smakelijke borrelhapjes tot een uitgeserveerd diner. Ook kunt u entertainment aan boord laten komen: een zanger of complete band, een dj, etc. Zo maakt u het bedrijfsuitje helemaal compleet!

16 afvaarthavens

NAUPAR beschikt over 16 vertrek havens verspreid door het land, zo is er altijd wel een haven bij u in de buurt waar u kunt op- en afstappen. Zo bieden wij Almere, Volendam, Edam, Hoorn, Lemmer, Harlingen, Lelystad, Pampus, Urk, Enkhuizen, Stavoren of een haven in Overijssel zoals Kampen,maar ook de hoofdstad van Noord-Holland, Amsterdam zit in ons aanbod.