Zeilen als bedrijfsevenement

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfsevenement? Ga dan eens zeilen! NAUPAR brengt u en uw gasten geheid een geslaagde dag. Aan boord van een van onze authentieke schepen beleeft u samen met uw medewerkers en relaties gegarandeerd een onvergetelijke dag, avond of weekend. Laat u zich inspireren door deze video.

Zeilen en een overnachting

Als het gewenst is kan uw bedrijfsevenement op het water worden verlengd met een overnachting op het schip. ’s Avonds gezellig samen eten en na borrelen in het dagverblijf. Dat is ook goed als teambuilding! En op deze manier zorgt u er ook voor dat uw zakenrelaties een goede indruk van uw bedrijf krijgen. Want blijven slapen, is wel heel gastvrij!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsevenement zeilen

Een goede indruk

Kiest u ervoor om te gaan zeilen op een van onze authentieke zeilschepen voor uw bedrijfsevenement, dan laat u geheid een goede indruk achter. En als teambuildingsuitje is een vaartocht ook zeker zeer geschikt: uw personeel kan fijn samen ontspannen, maar ook samen in actie komen. Hijs met z’n allen de zeilen en werk samen. Kiest u ervoor om ook uw zakenrelaties uit te nodigen, dan geeft u hen een transparant en goed beeld van uzelf, uw medewerkers en het bedrijf.

Bedrijfsuitje zeilen: wat gaat u doen?

Weet u al wat u tijdens uw bedrijfsevenement op het water wilt gaan doen? De hele dag met een van onze authentieke zeilschepen op pad of alleen ‘s middags of ’s avonds weg? Vergaderen aan boord, een presentatie houden of gezamenlijk dineren? Wat u ook wilt doen, NAUPAR heeft voor iedere gelegenheid een passend schip.

Overnachten aan boord

Als uw uitstapje wat langer mag duren, dan kunt u uw verblijf verlengen met een overnachting in de comfortabele hutten. ’s Avonds neemt u samen met uw medewerkers en/of zakenrelaties nog een lekker drankje aan dek, en na een goede nachtrust én een stevig ontbijt is het tijd voorde tweede dag op het water!