Sportief met uw collega’s

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Dan zit u goed aan boord van een zeilschip bij NAUPAR. Op het schip is genoeg te doen, denk bijvoorbeeld aan het hijsen van de zeilen; direct een goede teambuilding! Maak een dag- of meerdaagse tocht en combineer uw bedrijfsuitje op het water met een sportieve activiteit. Laat u zich inspireren door deze video.

Volop sportieve keuze

Verdeel de collega’s over meerdere schepen en ga de strijd met elkaar aan; wie arriveert als eerste op de eindbestemming? Of blijf met z’n allen op hetzelfde zeilschip en hijs gezamenlijk de zeilen, sta achter het roer en bepaal samen met de schipper de beste koers. Wie houdt het kompas in de gaten? Zijn de touwen netjes opgerold? U merkt het al: voor een sportief bedrijfsuitje biedt NAUPAR uitkomst.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Een sportief bedrijfsuitje

Actie aan dek!

Tijdens uw bedrijfsuitje aan boord van een authentiek zeilschip hoeft u niet stil te zitten. De bemanning legt u graag alles uit over het reilen en zeilen aan boord zodat u zelf mee kunt helpen. Het hijsen van de zeilen, overstag gaan en de koers bepalen; samen bemant u uw eigen schip. Door met meerdere schepen te gaan varen, kunt u een sportieve zeilstrijd organiseren.

Organiseer een sportieve activiteit

Voor een écht sportief bedrijfsuitje combineert u uw zeiltocht met bijvoorbeeld een middag blokarten of een spannende drakenrace. NAUPAR heeft de leukste activiteiten al voor u uitgezocht; zo beleeft u gegarandeerd een gezellige en sportieve dag met uw collega’s!

Catering aan boord

Van een sportief bedrijfsuitje krijgt men trek. Wilt u uw collega’s verrassen met een lekker hapje en drankje zonder zelf ergens omkijken naar te hebben? Bekijk dan de cateringmogelijkheden van NAUPAR en maak uw keuze. Met een ruim aanbod, vindt u ongetwijfeld iets dat bij de wensen van uw gezelschap past!

Meerdaags bedrijfsuitje

Blijf aan boord overnachten en plak er een dag aan vast voor een extra lang bedrijfsuitje! Na een nacht in de haven kunt u de volgende dag uitvaren voor een tweede op het water. Zo bent u er even écht tussenuit met het hele team. U kunt uw bedrijfsuitje prima combineren met een sportief zeilevenement, zoals de Klipperrace. Tijdens deze gezellige race strijden veel traditionele zeilschepen twee dagen lang op het IJsselmeer tegen elkaar en u kunt met uw team meedingen naar de overwinning aan boord van uw eigen zeilschip.

Altijd een haven bij u in de buurt

De vele zeilschepen uit de vloot van NAUPAR vertrekken uit 16 verschillende havens rondom de Nederlandse binnenwateren. Zo is er áltijd een haven bij u in de buurt waar u voor uw sportieve bedrijfsuitje aan boord kunt komen. Wat dacht u van bijvoorbeeld Lelystad, Enkhuizen, Kampen, Hoorn, Amsterdam, Harlingen of Monnickendam?

Gerelateerde pagina's

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje actief
Bedrijfsuitje Almere
Bedrijfsuitje Amsterdam
Bedrijfsuitje Friesland
Bedrijfsuitje Flevoland​
Bedrijfsuitje GPS​
Bedrijfsuitje Holland
Bedrijfsuitje Hoorn​
Bedrijfsuitje ideeën
Bedrijfsuitje Kampen​
Bedrijfsuitje Klipper
Bedrijfsuitje Lelystad​
Bedrijfsuitje Noord-Holland
Bedrijfsuitje op een boot
Bedrijfsuitje Overijssel​
Bedrijfsuitje outdoor
Bedrijfsuitje Pampus​
Bedrijfsuitje Schip
Bedrijfsuitje Volendam​
Bedrijfsuitje zeilen