Ontdek Amsterdam

In Amsterdam vindt u aan boord van een traditioneel zeilschip de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje. Vanuit de haven van Amsterdam bent u zo op het IJ of het Markermeer voor een mooie vaartocht. Uiteraard kunt u uw vaartocht combineren met een leuke activiteit in Amsterdam.
Blijft u een paar uur aan boord of een paar dagen? Hoelang uw vaartocht duurt, dat bepaalt u helemaal zelf.

Het IJ of het Markemeer

Kom aan boord van een traditioneel zeilschip en verras uw medewerkers met een bijzonder bedrijfsuitje. Scheep in in Amsterdam en maak een mooie vaartocht op het IJ of het Markermeer. U kunt uw vaartocht ook combineren met een leuke activiteit. Zo kunt u in Amsterdam een bezoek aan een museum brengen of u laten rondleiden door de stad. Geeft u liever een sportieve invulling aan uw bedrijfsuitje? Organiseer dan een spannende drakenrace.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Amsterdam

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Ochtend, middag of hele dag op het water en in Amsterdam

Uw bedrijfsuitje in Amsterdam duurt zolang u zelf wenst. Zo kunt u een ontspannen ochtend of een gezellige middag samenzijn aan boord. Wilt u liever de dag afsluiten met een borrel of diner aan boord? Bij NAUPAR vult u uw dag in zoals u dat wenst.

Meerdaagse bedrijfsuitje

Wilt u er eens even helemaal tussenuit met uw collega’s? Plak nog een dag vast aan uw uitje en blijf aan boord overnachten. Na een gezellige dag blijft u ’s avonds gewoon in Amsterdam, want het schip is meteen uw hotelaccommodatie dat in de haven van Amsterdam blijft liggen! Wanneer u dat wenst, dan kunt u de volgende dag uitvaren en koers zetten naar een andere haven of uw thuishaven.

Catering en entertainment tot in de puntjes geregeld

Uw bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Bij NAUPAR kunt u de catering aan boord laten verzorgen. Van borrelhapjes tot uitgeserveerd diner; de uitgebreide cateringmogelijkheden bieden voor ieder wat wils. Wilt u uw medewerkers verrassen? Laat entertainment aan boord komen. Wat uw wensen ook zijn, de medewerkers van NAUPAR helpen u graag.

16 vertrekhavens rondom IJsselmeer

Met 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer kunt u bij NAUPAR altijd vanuit een haven bij u in de buurt naar Amsterdam varen. Wat dacht u van Lelystad, Kampen, Enkhuizen, Hoorn, Edam, Almere of Urk? Uiteraard kunt u ook in Amsterdam zelf aan boord van het schip komen.